Μετάβαση στο περιεχόμενο

broadband

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

broadband's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ναι,,ειμαι ασφαλισμένος στο ικα,,και βασικα αν πρεπει να ξεγραφτω απο το ικα θεωρώ ότι πρέπει να το κάνω αλλά και γρήγορα για να αποφύγω να πληρώσω 1μήνα εισφορές και στα δύο ταμεία...αλλά πρέπει να πάω στο ικα να τουσ πω να με διαγραψουν????
  2. Γειας σας συνάδελφοι,είμαι νέο μέλος του τεε άρα και του Τσμέδε και εργάζομαι ως μισωτός μηχανικός.Πριν το τσμέδε ήμουν ασφαλισμέμος στο ικα και θέλω ναξέρει κάποιος να μου πει άν πρέπει να πάω στο ικα να ξεγραφτώ??Πρέπει να πάω μόνος μου ή το γίνεται αυτόματα απο το τσμέδε??
  3. 900 ευρω,,πολλα δεν δίνεις ρε συνάδελφε??Πόσα χρόνια είσαι στο Τσμέδε???
  4. Aνα 6μηνες θα πληρωνω εισφορες ή κθε μηνα θα κρατανε λεφτα απο το μισθό??
  5. Γειας σας παιδια ειμαι πρόσφατα πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός του Πανεπιστημιου Πατρων,,και αυτες τις μερες ετοιμαζομαι να δωσω τις εξετάσεις στο Τεε!!Εχω κάποιες απορίες περι του θέματος,αν μπορει καποιος ας δώσει τα φώτα του: Βασικα,εργάζομαι ως μισθωτός και αναρωτιέμαι οταν ,αν πανε όλα καλά,γραφτώ στο τσμέδε για να μου στειλουν τα βιβλιαρια και γενικως για να γραφτώ πρέπει να πληρώσω προκαταβολικά ένα ποσό ή απλά θα εχω τις κρατησεις κατα την πάροδο των μηνών??
  6. Γεια σας,θα ηθελα να ξεκαθαρισω κατι σε σχεση με τις παροχες της ΔΕΗ στο σπιτι,,μπορει να μην ειναι το θεμα απολυτα σχετικο,,αλλα εχει μια βαση συμφωνα με το θεμα που συζητειτε εδω:το ερωτημα μου ειναι ποιες συσκευες σε ενα οικιακο σπιτι τραβανε τριφασικο ρευμα,,???Και επισης αυτη την στιγμη η φασικη ταση της ΔΕΗ ειναι 220 η 230V??
  7. Γεια σας σε ολους!!Ειμαι καινουργιος στο forum οπως και καινουργιος μηχανικος και εργαζομαι ωσ μηχανικος μισθωτος στον ιδιωτικο τομεα.βασικα εχω διαφορες αποριες:Θα ηθελα να ξερω αν τον μηνα που γραφτω στο τσμεδε εχει πληρωθει και το ικα μου τι μπορω να κανω για να το αποφυγω ή για να μου επιστραφουν τα χρήματα?? Και επισης φανταζομαι οτι μετα την εγγραφη στο τσμεδε πρεπει να διαγραφω απο το ικα,,αυτο που γίνεται ??απο εμένα τον ίδιο ή απο την εταιρεια μου?? Τελος,,αν εχει κάποιος την ίδια εμπειρια ,,θα ηθελα να μου πει αν οι εισφορες που ειχα στο ικα ειναι ιδιεσ με αυτες που θα εχω στο τσμεδε?? Ευχαριστω εκ το προτερον,,
  8. Και εγω είμαι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικος απο Πατρα και στο β εξάμηνο και εμείς Fortran καναμε με την πρόφαση οτι είναι καθαρά μαθηματική γλώσσα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.