Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

alextb

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

alextb's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. γεια σας συνάδελφοι..... λίγο άσχετο, αλλά χρειάζομαι τη βοήθειά σας.... Σε μελέτη πυροπροστασίας που κατέθεσα για snak-bar (55m2, κατηγορία Α, άτομα 22) με χρήση υγραερίου, μου ζήτησαν στις παρατηρήσεις, ανάμεσα σε άλλα: "Να δοθεί παράρτημα υγραερίου όπως προβλέπουν οι σχετικές διαταγές του Α.Π.Σ. και όχι Συμπληρωματική μελέτη υγραερίου". Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? δε μπορώ να βρω πουθενά τη φόρμα του παραρτήματος....... μήπως απλά πρέπει να αλλάξω το εξώφυλλο και από "Συμπληρωματική μελέτη" να το κάνω "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ"? ... με τρέχουν επειδή είμαι νέος στην πιάτσα? (αν κρίνω από τις υπόλοιπες παρατηρήσεις που δέχτηκα......)
  2. καλημέρα συνάδελφοι.... Επίσης νέος στο χώρο, έχω μια σχετική απορία..... έψαξα αρκετά στο forum, αλλά δε μπόρεσα να βρω άκρη για το συγκεκριμένο..... Σε μελέτη πυροπροστασίας που κατέθεσα για snak-bar (55m2, κατηγορία Α, άτομα 22) με χρήση υγραερίου, μου ζήτησαν στις παρατηρήσεις, ανάμεσα σε άλλα: "Να δοθεί παράρτημα υγραερίου όπως προβλέπουν οι σχετικές διαταγές του Α.Π.Σ. και όχι Συμπληρωματική μελέτη υγραερίου". Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? δε μπορώ να βρω πουθενά τη φόρμα του παραρτήματος....... μήπως απλά πρέπει να αλλάξω το εξώφυλλο και από "Συμπληρωματική μελέτη" να το κάνω "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ"? ... με τρέχουν επειδή είμαι νέος στην πιάτσα? (αν κρίνω από τις υπόλοιπες παρατηρήσεις που δέχτηκα......) ευχαριστώ πολύ.....
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.