Μετάβαση στο περιεχόμενο

geofox4

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

geofox4's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα συνάδελφοι, θα ήθελα να κάνω μια ερωτηση σχετικά με τα silo. Σε εκτος σχεδίου περιοχή και με την παρέκκλιση για περισσότερα του ενός κτιρίου στο αγροτεμάχιο ο πελάτης επιθυμεί να κατασκευάσει σιλό για να μεταφέρει εντος της κτηνοτροφικής εγκατάστασης ζωοτροφή. Υπάρχει κάποια απόσταση που πρέπει να έχει το σιλό απο την κτηνοτροφική εγκατάσταση; Σκέφτομαι να τοποθετηθεί 0,5 μ από την εγκατάσταση.
  2. Καλημέρα συνάδελφοι, θα ήθελα να κάνω μια ερωτηση σχετικά με τα silo. Σε εκτος σχεδίου περιοχή και με την παρέκκλιση για περισσότερα του ενός κτιρίου στο αγροτεμάχιο ο πελάτης επιθυμεί να κατασκευάσει σιλό για να μεταφέρει εντος της κτηνοτροφικής εγκατάστασης ζωοτροφή. Υπάρχει κάποια απόσταση που πρέπει να έχει το σιλό απο την κτηνοτροφική εγκατάσταση; Σκέφτομαι να τοποθετηθεί 0,5 μ από την εγκατάσταση. Παρακαλώ να γίνεται έρευνα για επιλογή θέματος Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής akius
  3. Συνάδελφοι να κάνω μια ερώτηση επειδή είμαι νέος μηχανικός. Αγρότης καλλιεργεί 3 όμμορες ιδιοκτησίες (καθεμία με διαφορετικό συμβόλαιο -μη άρτιες και οικοδομήσιμες καθεμία ξεχωριστά) και μου ζητά μια βεβαίωση μηχανικού για μεταβίβαση...και τα τρία αγροτεμάχια ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη... Μπορώ να του δώσω μια βεβαίωση αδόμητου οικοπέδου; Λαμβάνοντας υπόψη <<Επίσης όταν τα όμορα οικόπεδα ή γήπεδα του αυτού ιδιοκτήτη δεν είναι άρτια, έστω και αν αποκτήθηκαν με διαφορετικά συμβόλαια, δεν διατηρούν την αυτοτέλειά τους (αποτελούν ενιαία ιδιοκτησία-ΣτΕ 4257/79)>>.
  4. Συνάδελφοι να κάνω μια ερώτηση επειδή είμαι νέος μηχανικός. Αγρότης καλλιεργεί 3 όμμορες ιδιοκτησίες (καθεμία με διαφορετικό συμβόλαιο -μη άρτιες και οικοδομήσιμες καθεμία ξεχωριστά) και μου ζητά μια βεβαίωση μηχανικού για μεταβίβαση...και τα τρία αγροτεμάχια ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη... Μπορώ να του δώσω μια βεβαίωση αδόμητου οικοπέδου; Λαμβάνοντας υπόψη <<Επίσης όταν τα όμορα οικόπεδα ή γήπεδα του αυτού ιδιοκτήτη δεν είναι άρτια, έστω και αν αποκτήθηκαν με διαφορετικά συμβόλαια, δεν διατηρούν την αυτοτέλειά τους (αποτελούν ενιαία ιδιοκτησία-ΣτΕ 4257/79)>>.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.