Μετάβαση στο περιεχόμενο

mpeman

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

mpeman's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δείτε τα Γιάννενα άμα υπάρχει κάποιος συνάδελφος από εκεί η πολεοδομία πως το αντιμετωπίζει ?
  2. ο οικισμός δεν είναι στάσιμος μάλλον δε το έγραψα καλά είναι κωμόπολη με ΣΧΟΟΑΠ και ΓΠΣ εγκεκριμένα. Ξέρω πολύ καλά για τα εκτός και οροι δόμησής νατυρα και τα όρια. Όμως ο νομοθέτης ή αυτός που έκανε του χάρτες περικλείει όλη την πόλη μέσα στην οριοθέτηση της Natura. Πως αποδεικνύω λοιπών ότι δεν είμαι ελέφαντας και ότι πολύ καλά είπες "Ο νόμος 3937/11 αναφέρει για τις περιοχές νατούρα -εκτός σχεδίου και εκτός οικισμών για ελάχιστη αρτιότητα 10.000 τμ και κατά παρέκκλιση 4.000 τμ για τα υφιστάμενα άρτια και οικοδομήσιμα γήπεδα κατά την έναρξή ισχύος του νόμου"
  3. Καλησπέρα στο φόρουμ. Θέλω να εκδώσω άδεια για οικία 150τ.μ. σε εντός οικισμού με εγκεκριμένους ορους δόμησης, σε άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο, το οποίο σύμφωνα με τον ν. 4495 είμαι στην κατηγορία 3 , Όμως ο οικισμός είναι σε δίκτυο Natura, απο όσα γνωρίζω και το πρώτο πράγμα που έμαθα στη σχολή είναι ότι εντός οικισμού δεν ισχύει η Natura, ο υπάλληλος όμως της πολεοδομίας επιμένει ότι πρέπει να πάω με κατηγορία 1 λόγω το δικτύου Natura!!!! Έχει κανείς αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο και πώς μπορώ να το αποδείξω αυτό καθώς δεν λέει πουθενά ρητά για το δίκτυο Natura εντός οικισμών τι ισχύει!!! Ευχαριστώ
  4. Στην πρώτη περίπτωση spiridoula πρέπει να γίνει αποδοχή κληρονομιάς του χωραφιού, εφόσον γίνει 8α πάνε στη ΔΕΗ και 8α τους δώσει βεβαίωση ανήκει σε αυτούς ή θα αλλάξει το όνομα κυριότητας. Γενικά όμως η γεώτρηση πάει πάντα με το χωράφι και όχι με τον ιδιοκτήτη.
  5. Αυτά είναι δικαιολογητικά που χρειάζονται. Οι αγρότες που είναι οι περισσότεροι που έχουν γεωτρήσεις, τουλάχιστον στον τόπο μου, τα έχουν όλα αυτά.Αν εννοείς βέβαια για γεωτρήσεις παράνομες ή πηγάδια δε γνωρίζω. Το Φεκ μιλάει ξεκάθαρα για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού. Όχι για καινούργια εγκατάσταση, που πηγαίνουμε πλέων σε άλλη διαδικασία. Αν έχω κάπου λάθος διόρθωσε με σε παρακαλώ. Νέος μηχανικός και άνεργος.
  6. Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα πότε δε συμβαίνει tectonator
  7. Σωστά αναφέρεις spiridoula ούτε υπογραφή τοπογράφου χρειάζεται. Η διαδικασία είναι απλή και με πολύ χαμηλό κόστος.
  8. Όσων αφορά για την ανανέωση της άδειας απλά κανείς μια αίτηση με τα στοιχεία της παλαιάς (κοίτα Φεκ.1440Β' 16/06/2011). Τώρα άμα χρειάζεσαι περισσότερα m3 νερού πρέπει να κάνεις δεύτερη αίτηση για επέκτασή της ανάλογα βέβαια με την χρήση που θες και τα αγροτεμάχια. αρ. οικ. 150550/10-6-2011. Υποχρεούστε γιατί άμα δε κάνεις ανανέωση μετά την λήξη της προθεσμίας σε διάστημα 2 ετών στη σφραγίζουν με βάση το νόμο και αν κάνεις αίτηση μετά τη λήξη έχει πρόστιμο μέχρι 1000e, πάντα βάσει του Φεκ. *************************************************************** Σε περίπτωση που επαναληφθεί "ψάρεμα" πελατών μέσω του Φόρουμ θα αποβληθείς δια παντώς από αυτό. ilias
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.