Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikos_1

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων

nikos_1's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημερα Πρεπει να μαθω να ποσταρω σωστα.Ειναι κινητηρας 1/2 κι φυσικα dahlander.Προς εξυπηρετηση του προβληματος προκειται για μοτερ μικρης γερανογεφυρας 2 τερματικους διακοπτες.
  2. Ειχα τελειωσει την σχολη "Ηρακλειτος" νεου τυπου τοτε και δικαιουμασταν εξασκηση του επαγγελματος θπο την επιβλεψη αδειουχου κοινως υπεργολαβιες. Δεν κάνουμε παράθεση ολόκληρου του προηγούμενου μηνύματος. Το μόνο που καταφέρνουμε είναι να κουράζουμε τα άλλα μέλη. miltos
  3. Συγνωμη για την παραλλειψη το μοτερ ειναι τριφασικο με 6 τυλιγματα,3 αργο και 3 γρηγορο.Ειναι σε γαρανογεφυρα.
  4. Καλημερα Σας παραθετω ενα θεμα και ελπιζω να το εχω ποσταρει στο σωστο σημειο. Απο το 1993 εχω ατομικη επιχειρηση ηλεκ/κων εγκαταστασεων.Οι αδειες που εχω ειναι ολες οι του βοηθητικου προσωπικου.Τα εργα τα επαιρνα με επιβλεψη και υπογραφη απο μηχανολογους ηλεκτρολογους.τωρα θελω να παρω καποιες αδειες και μου ζητανε τισ βεβαιωσεις αυτων των μηχανολογων που εγω δεν τους βρησκω πουθενα ασε που για κανα 2 πρεπει να τηλεφωνησω στον Αγιο Πετρο. υπαρχει καποια συμβουλη.
  5. Καλημερα υπαρχει καποιο σχεδιο συνδεσμολογιας κινητηρα 2 ταχυτητων και με επιλογη αριστερα δεξια??? Συγνωμη για την παραλλειψη το μοτερ ειναι τριφασικο με 6 τυλιγματα,3 αργο και 3 γρηγορο.Ειναι σε γαρανογεφυρα.
  6. Μεχρι στιγμης μου δωσατε αρκετη δουλεια.Ας μην κλεισει το θεμα στα μεσα της εβδομαδος θα σασ ανακοινωσω τι εγινε με ολα αυτα. Και παλι ευχαριστω για τον χρονο σας.
  7. Υπαρχει καποιος τυπος,εξισωσω να μπορεσω να αντιστοιχισω την αντισταση σε θερμοκρασια.επισης οταν ξεκιναει το μοτερ η αντισταση μεταβαλλεται και λογικα σε καποια τιμη σταματα ειναι σωστη αυτη η σκεψη? Μην κάνετε άσκοπη παράθεση ολόκληρου του προηγούμενου μηνύματος. Δεν έχει νόημα... Διάβασε τους Κανόνες Συμμετοχής, όπως σε προέτρεψα και παραπάνω. miltos
  8. Καλησπερα σε ολους. Παραθετω καποιο θεμα-προβλημα που εχω και θα παρακαλουσα αν μπορει καποιος να δωσει καποιες λυσεις κθοδηγησεις. Μεσα σε ενα χωρο εχουμε 2 ιδια μοτερ τα οποια κινουν 2 ιδιους συμπιεστες αερα(ενα το καθενα).εχουν τα ιδια inverter με ακριβως τις ιδιες ρυθμισεις. Τα inverter βρισκονται σε διπλανο κλιματιζομενο 24 ωρες δωματιο και τα μοτερ με τα κομπρεσερ τους σε μεταλλικα δωματια με ανεμιστηρες απαγωγης θερμοτητας απο το χωρο τους κοινως εξαερισμος. Και τα δυο δουλευουν με time table.η μονη διαφορα ειναι οτι το ενα δουλευει διπλασιο χρονο απο το αλλο. Το προβλημα τωρα ειναι οτι αυτο που εργαζετε ποιο συχνα μια η δυο φορες την μερα μου δινει thermistor fault σε διαφορετικες χρονικες στιγμες της ημερας. Παρακαλω τα φωτα σας!!! Φιλικα Νίκος
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.