Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

alexis_82

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

alexis_82's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αυτα συμβαίνουν και στην Κρητη παιδιά . . . Ευχαριστω για την ανταποκριση . . . .
  2. Σε γήπεδο έχουμε 2 κατοικίες, με ΟΑ και συσταση ΟΙ, στα οποία φαίνεται ένα δομικό στοιχέιο που ενώνει τις ιδιοκτησίες αλλά δεν έχει υλοποιηθεί. Έχουμε ήδη τελειώσει την διαδικασία ένταξης για την 1 κατοικία και τώρα δεν μπορεί να γίνει συμβολαιογραφική πράξη λόγω της μη ύπαρξης συνδετήριας δοκού.. Ποιά είναι η γνώμη σας;
  3. και βέβαια υπάρχει όριο στη διάρκεια . . . Χορήγηση Ειδικού Σήματος Λειτουργίας σε τουριστικά καταλύματα 1. Ακίνητο που εκμισθώνεται για προσωρινή διαμο− νή του μισθωτή για χρονικό διάστημα μικρότερο των τριάντα (30) ημερών θεωρείται τουριστικό κατάλυμα.
  4. το θέμα είναι το κόστος.από όσο ξέρω οι διαφορές στο πεδίο είναι μηδαμινές.Αυτό που ήθελα να σε ρωτήσω ποιος ο λόγος που σε ώθησε για να δουλεύεις Rtk?
  5. Καλημέρα .... Σύμφωνα λοιπόν με το ΦΕΚ-270/Δ/31-5-85, εάν ένα θερμοκήπιο είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του Υπ.Γεωργίας, δεν χρήζει αδειοδότησης και δεν προσμετρά στο ΣΔ και τη Κάλυψη του γηπέδου. Σε περίπτωση λοιπόν που θέλω στο γήπεδο μου να κάνω νέα ισόγεια αποθήκη υποχρεούμαι να τηρήσω αποστάσεις Δ από το θερμοκήπιο μου ή μπορούν να ακουμπάνε ? Βοήθεια παρακαλώ..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.