Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

TolisDim

Members
  • Περιεχόμενα

    81
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TolisDim's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

22

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μπορει σας παρακαλω καποιος να μου πει σε ποιους βγαινουν αναδρομικα? Υπάρχει κάποιο link με το νόμο? Αν διαβασα καλα σε οσους εχουν συμπληρωσει 5ετια το 2011? Εγω βεβαια στο πρωτο του 2016 πληρωσα κανονικα τα αναδρομικα ΟΑΕΔ για το 2011-2012 αλλά είμαι ασφαλισμένος απο Οκτ του 2008.
  2. στο ΤΕΕ ---> ευρεση εργασιας κατα καιρούς εταιρίες ζητάνε φοιτητές για πρακτική.
  3. Εχουν οι ΗΜΜΥ ΕΜΠ ενα ΜΒΑ, δωρεάν και αρκετά καλό. Αν θες βεβαια κατι πολυ δυνατο πας και κανεις το ΜΒΑ ΑΣΣΟΕ ή Μηχανολογων ΕΜΠ (είναι για στελέχη επιχειρήσεων) αλλα εχουν κόστους 10-12 χιλ ευρω νομιζω.
  4. Ιοανν_99 οχι δεν επρεπε, γτ απλα το συστημα δεν εχει τροπο να υπολογισει τη διαφορα. Πρεπει να πας στα κεντρικα ή στα κατα τοπους να σου υπολογισουν υπολοιπο ημερων και να σου βγαλουν αποδειξη οφειλης και να πληρωσεις οτι σου αναλογει. Αν πας μετα τις 30/06 θα εχεις και τοκους.
  5. 1.816,32 1 ασφαλ κατηγορια (ειμαι στη ρυθμιση για πτωση ασφ κατηγοριας οπως και 19.500 συναδελφοι), εχουν προσθέσει μονο τα 240 του ΟΑΕΔ, και παλι καλα να λεμε δλδ
  6. ο αλλος ψηφισε ΝΔ και κραζει Τσιπρα.... και μιλα και για ψεκασμα.... Το ΤΕΕ με Σαμαρα πρωτοστατη στα μνημονια γιατι δεν εκανε καμια πορεια? Αλλα που να πανε κοντρα τα ορφανα της ΔΑΠ στα μεγαλα κεφαλια.......
  7. με ΑΣΕΠ ειναι συναδελφε, με μορια δλδ. Δεν μπορεις να διαβαλλεις τετοια διαδικασια. Οι τελευταιοι που τα καναν αυτα ηταν κατι δεξιοι με το φερετζε του 50-50 της συνεντευξης που γεμισανε εποπ, δεκο, ΟΤΑ με γαλαζια παιδια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.