Μετάβαση στο περιεχόμενο

johnnie

Members
  • Περιεχόμενα

    104
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από johnnie

  1. προθάλαμος απαιτείται σίγουρα, όσον αφορά την πυρασφάλεια σε ένα παντοπωλείο που πήγα στην πυροσβεστική και είπα ότι ανεξάρτητα από την δήλωση στο δήμο ήθελα και πιστοποιητικό. μου ζητήσανε δήλωση του ιδιοκτήτη ότι η αίτηση γίνεται κατά απαίτηση του

  2. από όσο γνωρίζω η εγκατάσταση θα μπορεί να γίνει και στο υπόγειο αρκεί στην τακτοποιηση ο χώρος του υπογείου να δηλωθεί ως χρήση "εργαστήριο". τουλάχιστον εγώ το έχω κάνει σε δύο περιπτώσεις και το δεχτήκανε

  3. καλησπέρα στην κατηγορία αυτή ανήκει και μια σχολή πολεμικών τεχνών που ενδιαφέρεται κάποιος να ανήξει. τι πτυχίο πρέπει να έχει ο εκπαιδευτης σε αυτή την περίπτωση? τα δικαιολογητικά φαντάζομαι κατά τα άλλα είναι τα ίδια.

  4. απλά 60 τετραγωνικά δεν φτάνουν για εργαστήριο ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με το άρθρο 52 της υγειονομικης διάταξης, αφού τα ελάχιστα τετραγωνικά είναι περισσότερα (χώρος παραγωγής 50 τμ, χώρος πλύσεως 8 τμ, αποθήκη υλικών συσκευασίας 7 τμ, αποθήκη πρώτων υλών 10 τμ, αποθήκη προϊόντων 10 τμ, πρατήριο 15 τμ επίσης WC και αποδυτήρια)

  5. μου έτυχε το εξής. ένα ισόγειο χαρακτηρισμένο ως κατάστημα μπορεί να γίνει καφετέρια με τραπεζοκαθίσματα, χωρίς να προηγηθεί αλλαγή χρήσης? ο ιδιοκτήτης κάπου ρώτησε στο δήμο και του είπαν ότι δεν απαιτείται, αλλά εκτός από ΚΥΕ θα είναι και χώρος συνάθροισης κοινού, έτσι δεν είναι?

  6. τα εργαστηρήρια αποκλειστικης παραγωγής παγωτού (αν δεν έχουν παράλληλα και εργαστήριο ζαχαροπλαστικής) παίρνουν βεβαίωση καταλληλότητας από την κτηνιατρική υπηρεσία και συνεπώς δεν υπάγονται στην υγειονομική διάταξη για τον υπολογισμό των τετραγωνικών τους

  7. όταν αναλαμβάνουμε ώς τεχνικοί ασφαλείας σε μια επιχείρηση είμαστε υποχρεωμένοι να συντάξουμε μελέτη επαγγελματικού κινδύνου. τι ευθύνη έχουμε αν σε τυχόν έλεγχο δεν υπάρχει. εγώ το συζήτησα με κάποιον ιδιοκτήτη και δεν δέχεται την επιπλέον χρέωση. τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση?

  8. στην περίπτωση που έχει βγει μια εντολη πληρωμής αλλά έχω πάρει προς το παρόν μόνο τα λεφτά της μελέτης μήπως κινδυνεύω να μου πει η εφορία ότι έχω πάρει όλο το ποσό δηλαδή και της επίβλεψης, αν η πληρωμή της επίβλεψης δεν γίνει μέσα στο 2011, ώστε να κόψω απόδειξη και για αυτήν?

  9. σε αγροτική γη κατά πάσα πιθανότητα απαγορεύεται η ίδρυση εργαστηρίων με εξαίρεση δραστηριότητες που επεξεργάζονται τοπικά προϊόντα. αρχικά να πάρεις βεβαίωση χρήσης γης από την πολεοδομία και έπειτα για να επιβεβαιωθείς κάνε μια βόλτα από την διεύθυνση ανάπτυξης στην Ελευσίνα. πάντως κατά πάσα πιθανότητα δεν γίνεται.

  10. λογικά στη συγκεκριμένη περιοχή δεν επιτρέπεται να ιδρυθεί νέο συνεργείο επομένως για τη μεταβίβαση θα σου ζητήσουν δήλωση του προηγούμενου ιδιοκτ΄ητη και πολύ πιθανόν να σου ζητήσουν να αποδείξεις τη συνέχεια λειτουργίας από το 1995 έως και σήμερα με τιμολόγια, εκκαθαριστικά εφορίας κλπ.

  11. στην αθήνα απαιτείται περιβαλλοντική μελέτη σε όλα τα εργαστήρια. όσον αφορά με το αν παίρνει άδεια εργαστήριο ή βιοτεχνία αυτό έχει να κάνει με τη χρήση της συγκεκριμένης περιοχής. βιοτεχνία παίρνει άδεια μόνο σε βιομηχανική περιοχή. επισης εντός της αττικής επιτρέπεται η ίδρυση εργαστηρίων και βιοτεχνιών μόνο χαμηλής όχλησης

  12. αυτό το σαββατοκύριακο δοκίμασα νεα εμπειρία. πήγα με το ποδήλατο στον προστιακό και από εκεί Κιάτο με το ποδήλατο. επιτρέπεται μόνο στο τελευταίο βαγόνι χωρίς καμία επιβάρυνση στο εισητήριο. το συστήνω ανεπιφύλακτα.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.