Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

mtsagk

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

mtsagk's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ο πελάτης θέλει να κάνει μια κατασκευή που θα έχει σκεπή με ύψος 2.2 m. Ξεκινήσαμε από κατασκευή βάσης για φ/β και φτάσαμε σε σημείο να θέλει να επεκτείνει το σπίτι του κατά τρία δωμάτια και πάνω από αυτά να βάλει το φ/β. Βέβαια έχει μέτρα να καλύψει ακόμα στο σπίτι του. Αλλά μάλλον η φ/β εγκατάσταση θα αργήσει πολύ. edit Γενικά έχω καταλήξει στα εξής: 1)σε ενιαία τριγωνική κατασκευή μέχρι το κλιμακοστάσιο δεν θέλεις καμία άδεια. 2)το ίδιο και σε τραπέζιο Άδεια χρειάζεσαι μόνο αν η κατασκευή είναι σαν πέργκολα με σκεπή. Και φυσικά προσμετράται στα m κάλυψης. Να με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.
  2. σήμερα πήγα σε δύο χώρους στην ίδια περιοχή με τα εξής θέματα: 1)στο χώρο του βενζινάδικου. Όσων αφορά σε αυτό καταλήξαμε στο εξής: αν και το συγκεκριμένο βενζινάδικο είναι ιδιόκτητο, το σκίαστρο δεν ανήκει στο βενζινά αλλά στην εκάστοτε εταιρία πετρελαιοειδών. Οπότε για τοποθέτηση στο σκίαστρο μιλάμε με την εταιρία και όχι με το βενζινά. Όσων αφορά στο δώμα του οικήματος του βενζινάδικου δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην τοποθέτηση πάνελ και θα προχωρήσουμε εκεί. 2)στην άλλη μου εγκατάσταση σε δώμα πολυκατοικίας με κλιμακοστάσιο, ρωτήσαμε την πολεοδομία και για σιδηρο-κατασκευή ύψους 2.2 (μέχρι το ύψος του κλιμακοστασίου) θα πάμε κανονικά σε έκδοση άδειας.
  3. επίσης παραθέτω το εξής: http://www.energypress.gr/portal/resource/contentObject/id/a1841cba-ed1a-4061-87a7-ab67b4fb3981 συνεπώς η ερώτηση μου είναι: 1)επιτρέπεται να μπουν στο σκίαστρο του βενζινάδικου; 2)επιτρέπεται να μπουν στο δώμα του βενζινάδικου; 3)τα αντίστοιχα ύψη προκύπτουν ως ανωτέρω;
  4. θα ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει το ίδιο για τα βενζινάδικα. μπορεί να γίνει τοποθέτηση πάνω στο σκιάστρό του ;
  5. Τα Bauer πωλούνται πλέον κάτω του 1 ευρώ. Όντως κατασκευάζονται Ασία.
  6. η λύση των panels τύπου solyndra για τέτοιου είδους κατασκευές δεν θα έδινε μία λύση όσων αφορά στο πρόβλημα των πιέσεων του ανέμου σε τέτοια ύψη;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.