Μετάβαση στο περιεχόμενο

vasilis88

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

vasilis88's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΑΠΥ? η ιδιωτικη εταιρεια θα παιρνει ιδιωτικα η δημοσια εργα ομως?
  2. ενω με το εργοληπτικο ικαρε μπορω να ειμαι και μισθωτος σε ιδιωτικη εταιρεια κ με εργοληπτικο πτυχιο?
  3. ναι οντως ειναι κατω απο το μηδεν ...κ σιγουρα δεν εννοω μονο τα οικονομικα..απλα ειμαι λιγο μπερδεμενος μιας κ μολις πριν λιγο καιρο πηρα το πτυχιο μου κ διαβαζοντας εδω στο φορουμ προσπαθω να καταλαβω το τι γινεται με το επαγγελμα μου!!
  4. και απο αυτα τα δυο πτυχια πιο κατα την γνωμη σας ειναι προτιμοτερο να εχει καποιος? πιο σου δινει τα μεγαλυτερα κερδη κ τις περισσοτερες δουλειες?
  5. Καλησπερα ειμαι μηχανικος πολιτικων εργων υποδομης! και οπως ειναι φυσικο εχω καποιες αποριες!! Ηθελα να ρωτησω .. α) τις διαφορες του μελετιτικου απο το εργοληπτικο πτυχιο! β) το μελετιτικο κ το εργοληπτικο πτυχιο αφορουν μονο δημοσια εργα η και ιδιοτικα? γ) γινετε να εχω ειτε μελετιτικο ειτε εργοληπικο πτυχιο κ να εργαζομαι σαν μισθωτος σε εταιρεια που να αναλαμβανει ιδιωτικα εργα? αυτα για την ωρα Ευχαριστω εκ των προτερων!
  6. Καλησπερα, οπως λεει κ ο τιτλος, μολις ορκιστικα στο τει λαρισας..πλεον ειμαι μηχανικος εργων υποδομης τεχνολογικων εφαρμωγων!!! Απο δω κ περα ομως αρχιζουν τα προβληματα με την ελειπεστατη ενημερωση!! Αν μπωρει καποιος πιο εμπειρος να με ενημερωσει σχετικα με το πτυχιο π εχω κ τισ κινησεις π πρεπει να κανω τωρα,,οπως παραδειγμα το που πρεπει να γραφτω.. κλπ. αν ασχοληθω με δημοσια η ιδιωτικα εργα. Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.