Μετάβαση στο περιεχόμενο

requiem_for_a_dream

Members
  • Περιεχόμενα

    55
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

requiem_for_a_dream's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Helpful Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

9

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχω καταφέρει να επικοινώνησω σε κάποιο mail του ΕΤΕΑΕΠ. Μου έχουνε πει ότι αναμένεται νέα εκκαθάριση και επιστροφή για αυτες τις εισφορές. Οπότε είμαι 99% σίγουρος ότι δεν ακολουθείται η διαδικασία που περιέγραψες (σωστά) για τη κύρια.
  2. Αυτό που αναφέρεις είναι για επιστροφές κύριας (σελίδα ΕΦΚΑ) και όχι για το ΕΤΕΑΕΠ.
  3. Καλημέρα σε όλους. Έχω πιστωτικό υπόλοιπο στο ΕΤΕΑΕΠ. Πλέον είμαι μισθωτός και πρέπει να επιστραφεί αυτό το ποσό. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα και αν ναι πως το αντιμετώπισε/αντιμετωπίζει; Δεν έχω βγάλει άκρη ούτε μέσω mail - ούτε μέσω τηλεφώνων. Ευχαριστώ.
  4. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το θέμα είναι στο ΕΤΕΑΕΠ όμως και δεν απαντάνε καν σε mail-τηλέφωνα.
  5. Καλημέρα και καλό μήνα. Ξέρει κάποιος κάτι επ' αυτού; ΥΓ. Και όσον αφορά το ΕΤΕΑΕΠ.
  6. 1. Την προκάλεσα ουσιαστικά διότι είδα κάτι περίεργες οφειλές (ενώ νόμιζα ότι είχε τελειώσει το ζήτημα) και μετά από επικοινωνία μέσω email έγινε η νέα εκκαθάριση. Το θέμα είναι ότι δεν απαντούν στο πως θα καταβληθεί το πιστωτικό υπόλοιπο (και κυρίως πότε). 2. Είναι σωστή πλέον ναι. Με τα ακόλουθα mail είχα την αλληλογραφία: α) [email protected] και β) [email protected]
  7. Και όμως σε εμένα έγινε νέα εκκαθάριση για το 2017 όπως βλέπετε στο επισυναπτόμενο... Επίσης υπάρχει πιστωτικό υπόλοιπο για το συγκεκριμένο έτος. Πως ακριβώς θα καταβληθεί αυτό; Γνωρίζει κανείς; Είμαι αποκλειστικά μισθωτός πλέον.
  8. Καλησπέρα σας. Σε περίπτωση νέας εκκαθάρισης για το έτος 2017 (ΕΤΕΑΕΠ) και ύπαρξης πιστωτικού υπολοίπου το ποσό πότε επιστρέφεται; Ρωτώ κυρίως επειδή αφορά αρκετά παλαιότερο έτος και όχι το τωρινό π.χ. Δεν υπάρχει δυνατότητα συμψηφισμού μιας και πλέον μισθωτός. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  9. Ναι ακριβώς! Αντιγράφω από site του ΕΤΕΑΕΠ: Σε περίπτωση που σας έχει σταλεί εκ παραδρομής ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ, παρακαλούμε όπως αποστείλετε τα κάτωθι δικαιολογητικά: Αίτηση διακοπής στην ασφάλισης. Βεβαίωση διακοπής δραστηριότητας από τη Δ.Ο.Υ. Η παραλαβή των ανωτέρω δικαιολογητικών θα γίνεται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected], χωρίς να απαιτείται η αυτοπρόσωπη παρουσία του ασφαλισμένου στις υπηρεσίες του ΕΤΕΑΕΠ. Αυτά έκανα...αλλά επιπροσθέτως έστελνα ανά τακτά διαστήματα και επιπλέον email επειδή δεν έβλεπα αποτέλεσμα...μέχρι που είδα...τελικά!
  10. Ξεκάθαρα ναι... Σε εμένα τουλάχιστον ο ΕΦΚΑ δεν ενημέρωσε ποτέ το ΕΤΕΑΕΠ.
  11. Εμφανίζει αυτό: " Η Υπηρεσία προσωρινά δεν είναι διαθέσιμη καθώς είναι σε εξέλιξη η διαδικασία εκκαθάρισης ασφαλιστικών σας εισφορών έτους 2017."
  12. @AnotherEng Δεν υπάρχει...το μόνο που έχω βρει στο διαδίκτυο είναι ένα υπόδειγμα για δικηγόρους (το οποίo και επισυνάπτω). Σε ποια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου είπαν να τα στείλεις; @kacey Και εμένα όταν πήγα από εκεί μου είπαν αυτό που σου ανέφεραν και σένα περί ΕΦΚΑ. Σε διάφορα mail κατά καιρούς απαντάνε είτε αυτό που είπαν στον @AnotherEng είτε να περιμένω οριστική εκκαθάριση. ετεαεπ διορθωση.doc
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.