Jump to content

requiem_for_a_dream

Members
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Ουδέτερη

About requiem_for_a_dream

 • Rank
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ναι ακριβώς! Αντιγράφω από site του ΕΤΕΑΕΠ: Σε περίπτωση που σας έχει σταλεί εκ παραδρομής ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ, παρακαλούμε όπως αποστείλετε τα κάτωθι δικαιολογητικά: Αίτηση διακοπής στην ασφάλισης. Βεβαίωση διακοπής δραστηριότητας από τη Δ.Ο.Υ. Η παραλαβή των ανωτέρω δικαιολογητικών θα γίνεται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected], χωρίς να απαιτείται η αυτοπρόσωπη παρουσία του ασφαλισμένου στις υπηρεσίες του ΕΤΕΑΕΠ. Αυτά έκανα...αλλά επιπροσθέτως έστελνα ανά τακτά διαστήματα και επιπλέον email επειδή δεν έβλεπα αποτέλεσμα...μέχρι που είδα...τελικά!
 2. Ξεκάθαρα ναι... Σε εμένα τουλάχιστον ο ΕΦΚΑ δεν ενημέρωσε ποτέ το ΕΤΕΑΕΠ.
 3. Δεν γνωρίζω...προς το παρόν στο εκεί μέτωπο το παλεύω μέσω mail...
 4. Εμφανίζει αυτό: " Η Υπηρεσία προσωρινά δεν είναι διαθέσιμη καθώς είναι σε εξέλιξη η διαδικασία εκκαθάρισης ασφαλιστικών σας εισφορών έτους 2017."
 5. @AnotherEng Δεν υπάρχει...το μόνο που έχω βρει στο διαδίκτυο είναι ένα υπόδειγμα για δικηγόρους (το οποίo και επισυνάπτω). Σε ποια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου είπαν να τα στείλεις; @kacey Και εμένα όταν πήγα από εκεί μου είπαν αυτό που σου ανέφεραν και σένα περί ΕΦΚΑ. Σε διάφορα mail κατά καιρούς απαντάνε είτε αυτό που είπαν στον @AnotherEng είτε να περιμένω οριστική εκκαθάριση. ετεαεπ διορθωση.doc
 6. Για όποιον δεν έχει καταφέρει ακόμα να διορθώσει τη κατάσταση του (μισθωτή απασχόληση, κλειστά βιβλία, λανθασμένα ειδοποιητήρια κτλ.) να αναφέρω ότι στο ισόγειο του ΤΣΜΕΔΕ ο Προιστάμενος της Διαχείρισης Εισφορών μπορεί να σας εξυπηρετήσει και να λυθεί το ζήτημα σε χρόνο dt. Το αναφέρω γιατί κατανάλωνα άσκοπα φαιά ουσία δύο χρόνια με mail, τηλέφωνα και αιτήσεις...Οπότε όποιος είναι Αθήνα ας περάσει από εκεί...
 7. Στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ φαίνεται ότι έχουν διαβιβασθεί Πράξεις Βεβαίωσης Οφειλής στο ΚΕΑΟ...Πραγματοποίησα πιστοποίηση λοιπόν και μπαίνοντας με τους κωδικούς εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: "Δεν υπάρχει ΑΜΟ ή υπάρχουν πολλαπλοί ΑΜΟ (Αριθμός Μητρώου Οφειλέτη)..." Το έχει συναντήσει άλλος; .
 8. Καλημέρα... Πραγματοποιήθηκε σε άλλον τροποποίηση εκκαθάρισης για το 2018? Σε μένα ναι...αλλά φυσικά είναι και πάλι λάθος (σαν να μην έχουν ενημερωθεί ακόμα από ΤΣΜΕΔΕ και ΕΦΚΑ). Τηλέφωνα δεν απαντάνε...mail επίσης δεν απαντάνε...
 9. Νομίζω σχετικό...είναι αυτό που επισυνάπτω... Σε ερώτημά μου...μου απάντησαν το ακόλουθο: " Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το ΕΤΕΑΕΠ. Λάβαμε το μήνυμα σας και σας ενημερώνουμε ότι : Όσοι ασφαλισμένοι έχουν αποκλειστικά μισθωτή εργασία ή καταβάλουν εισφορές με δελτίο παροχής υπηρεσιών και έχουν μέχρι δύο εργοδότες εξαντλούν την υποχρέωσή τους για καταβολή εισφορών μέσω της ΑΠΔ. Οι ανωτέρω περιπτώσεις ασφαλισμένων, οι οποίοι θα λάβουν ειδοποιητήριο εισφορών, δεν θα πρέπει να καταβάλουν εισφορές μέχρι την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης. Επίσης σας ενημερώνουμε πως δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί η εκκαθάριση των εισφορών σας μέσω της ΑΠΔ στο σύστημα, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται οικονομικές εκκρεμότητες στο όνομα σας. Έχουν ζητηθεί από τον ΕΦΚΑ όλα τα απαραίτητα στοιχεία και εκτιμούμε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της εκκαθάρισης."
 10. Ξέρεις κάποιος...κάτι παραπάνω επ' αυτού;
 11. Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω...Η καρτέλα του ασφαλισμένου (όπου αναγράφονται οι κλάδοι στους οποίους ανήκει ο ασφαλισμένος) στο site του ΤΣΜΕΔΕ ενημερώνεται/ανανεώνεται;
 12. Απαράδεκτοι... Και εδώ μια από τα ίδια... Δε ξέρω πως θα βγει άκρη...ειλικρινά...
 13. Αυτό το πράγμα που η Πάτρα...είναι "αποκομμένη" προς βόρεια (ιονία οδός)...προς δυτικά (πατρών-πύργου σκοτώστρα) και προς ανατολικά (ολυμπία οδός...πολύ αργάαα βαδίζει...) εν έτει 2016 με ξεπερνάει!!!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.