Μετάβαση στο περιεχόμενο

mastro_sim

Members
  • Περιεχόμενα

    23
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mastro_sim's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. @ tsx Θα μπορούσες με κάποιο τρόπο να αναρτησεις την απάντηση γιατί πιστεύω πως ενδιαφέρει πολύ κόσμο που ασχολείται με το προγραμμα Ευχαριστώ Στο FAQ του προγραμματος υπάρχει αυτό : η θέρμανση του να πραγματοποιείται με σύστημα/συσκευή τον έλεγχο του/ης οποίου/ας έχει ο ένοικος του διαμερίσματος (αυτονομία σε κεντρικό σύστημα θέρμανσης, σύστημα/ συσκευή αποκλειστικά για τις ανάγκες θέρμανσης του διαμερίσματος) ή υποβολή πρότασης, στο πλαίσιο του Προγράμματος, για εγκατάσταση συστήματος/συσκευής θέρμανσης αποκλειστικά για τις ανάγκες του διαμερίσματος. ο ιδιοκτήτης να έχει εξασφαλίσει, όπου απαιτείται, τη συναίνεση των συνιδιοκτητών της πολυκατοικίας.
  2. Στην περίπτωση της μόνωσης της ταράτσας υπάρχει απόψη αν επιδοτείται το σύνολο της επιφάνειας (μαζί με τις μαρκίζες) ή μόνο η επιφάνεια πάνω απο τον θερμαινόμενο χώρο Καμία ιδέα ?
  3. ξεκίνα από την νομοθεσία(συγκοινωνιών & πυροσβεστικη) γενικά δεν πρόκειται να βρεις ετοιμη μελέτη ..οι καιροι ειναι δύσκολοι...
  4. Στις διάφορες προσπάθειες για ενεργειακές μελέτες & επιθεωρήσεις παρατήρησα το εξής αυξάνωντας την ισχύ των εγκατεστημένων βοηθητικών συστημάτων θέρμανσης στο πρόγραμμα του ΤΕΕ πχ κυκλοφορητής από 0,5 σε 1 KW η ενεργειακή κατάταξη του κτιρίου βελτιώνεται θεαματικά και αυτό γιατί αυξάνονται οι απαιτήσεις του κτιρίου αναφοράς . Εχει κανεις να μου δώσει μια λογική εξήγηση σε αυτό ?
  5. Το απόλυτο ότι να 'ναι !!!!!! Ελπίζω οτι κάτι δεν κατάλαβε ο δημοσιογράφος του ρεπορταζ ή οτι απλώς είναι πρωταπριλιάτικο αλλιως .........
  6. Ξέρει κανείς αν υπάρχει διάταξη με την οποία αντιμετωπίζεται ο υπαίθριος χώρος στάθμευσης ενος κέντρου διασκέδασης χωρητικότητας 100 θέσεων ? Η νομοθεσία που έχω βρεί 455 κλπ αναφέρεται σε δημόσιους χώρους και όχι ιδιωτικους έχω δίκιο ή όχι ?
  7. εκτος απο το παράδειγμα example θα ανέβει και ""προτυπη"" μελέτη .Η πληροφόρηση λέει σε 2-3 μέρες αναμένουμε ...
  8. Γενικώς δεν υπάρχουν επίσημες προδιαγραφές .. ψάξου με εταιρείες που δίνουν αντλητικό εξοπλισμό υπάρχουν πάρα πολλές @1 H συνήθης πρακτική είναι να μην υπάρχει αποθήκευση αλλά by-pass !!! @2 Επίσης δεν υπάρχει νομοθεσία αναλόγως με την απόσταση από τον οικισμό
  9. Συμπλήρωσα την αιτηση (δεν κατάλαβα αν έγινε επιβεβαίωση) ... οι ΤΟΤΕΕ θα σταλούν με mail αν κατάλαβα καλά ? κάποιος από τους προηγούμενους τις έλαβε?
  10. Στα site της civiltech και της 4m υπάρχουν οι προσκλησεις για τις παρουσιάσεις των νέων λογισμικών που βασίζονται στις ΤΟΤΕΕ και στο λογισμικό του ΤΕΕ !!?? που δεν υπάρχουν (μεχρι στιγμής πουθενά αναρτημένες) στο site της civiltech υπάρχουν και μία σειρα από ερωτήσεις - απαντήσεις αρκετά καλές ... κατα τα άλλα το φαγητό κλασικά αργοψηνεται όπως και οτιδήποτε άλλο στην χώρα μας μεχρι να γίνει κάρβουνο (δυστυχώς) .....
  11. Στο ΦΕΚ 1387/Β/02-09-2010 Δημοσιεύεται η απόφαση 17178/30-08-2010 που εγκρίνει τις ΤΟΤΕΕ .!! αλλά που σε κανενα site TEE ή ΥΠΕΚΑ δεν αναφέρεται τίποτα .... !!!( μονο στην Ελλάδα αυτά) Εχει κανείς ιδέα ?
  12. H κοινή κυκλοφοριακή σύνδεσή πρέπει να περιλαμβάνει και το ενδιάμεσο οικόπεδο με ΥΔ του ιδιοκτήτη του. Οσό αφορά τον τύπο του αγροτικού δρόμου μια καλή βεβαίωση θα ήταν από τον Δήμο που ανήκουν τα οικόπεδά.
  13. Υπαρχει ενα Ε1/Β/οικ/1222/19-03-1998 "προδιαγραφές νοσοκομείων" η οποία έχει τροποιποιηθεί αρκετές φορες εχω την Γ' τροποποίση (2001) επίσης στο δελτίο του ΤΕΕ 2156/2001 έχουν δημοσιευθεί προδιαγραφές για ιατρικά αέρια..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.