Μετάβαση στο περιεχόμενο

Valantis_X

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Valantis_X's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Να ρωτήσω κάτι. Για να τα φτίαξεις όλα σε ηλεκτρονική μορφή δεν θα πρέπει να σκανάρεις τα πάντα, από την δήλωση μέχρι τοπογραφικό κτλ; Δεν έχω σκανάρει ποτέ σχέδια. Αυτό δεν θα είναι μια έξτρα χρέωση;
  2. Α, δεν το γνώριζα, δεν έχω διαβάσει το νόμο ακόμα αλλά το είδα εδώ: http://portal.tee.gr/portal/page/portal/INFO_TEE/INFO_2011/2011_09/NEWSLETTER20110916.pdf.
  3. Κάτι μου λέει ότι θα υποβάλεις την αίτηση μαζί με το ''παράβολο υπέρ του Ελληνικού δημοσίου'' μέσα στο διάστημα των 2 μηνών, για να σε φακελώσουν και να βγουν μισθοί και συντάξεις για μερικούς μήνες ακόμα, και μετά βλέπουμε...
  4. Το ''αποκλειστικά και μόνον ηλεκτρονικά'' μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Μακάρι όμως να λειτουργήσει αυτό το σύστημα για να αποφύγουμε παρόμοιες ουρές με εκείνες των ημιυπαιθρίων. Επίσης, μακάρι να λειτουργήσει το όλο θέμα με τα αυθαίρετα για να δουλέψουμε λιγάκι.
  5. Πέρα απ'την πλάκα, πιστεύω ότι έτσι όπως πάνε τα πράγματα, με την έλλειψη εργασιών και την γενική απογοήτευση που υπάρχει, όλο και πιο πολλοί θα αρχίσουν να σκέφτονται την περίπτωση της οικονομικής μετανάστευσης.
  6. Άντε να πήσεις έναν ιδιοκτήτη να πληρώσει παράβολο υπέρ του Ελληνικού δημοσίου, πρόστιμο για την τακτοποίηση του αυθαιρέτου του και αμοιβή μηχανικού με σκοπό στη συνέχεια να πληρώσει ειδικό διετές τέλος για τα τετραγωνικά που δήλωσε. Τι άλλο θα βρουν για να μας τα πάρουν ''δημοκρατικά πάντα'' και με σκοπό την κίνηση της αγοράς;
  7. Γεια σας, είχα και εγώ την ίδια απορία αλλά για κατασκευή προ του '83 και ρωτώντας στην πολεοδομία μου είπαν ότι για απόδειξη κατασκευής μπορούμε να προσκομίσουμε οποιοδήποτε έγγραφο λέει ότι την τάδε περίοδο υπήρχε το κτίσμα. Αυτό πέρα από μια καταγγελία μου είπαν, μπορεί να είναι εργατικά ένσημα, λογαριασμοί οργανισμών κοινής ωφελείας, ακόμα και αεροφωτογραφίες της περιοχής.
  8. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο επαρχιακός δρόμος που συνδέει τον κάμπο με το χωριό κόβει την ιδιοκτησία στα δύο, όπου το σπίτι βρίσκεται στο επάνω κομμάτι των 8 στρεμμάτων. Το εντός σχεδίου χωρίς να το γνωρίζω με σιγουριά το υπέθεσα καθότι στο ακριβώς δίπλα κτήμα πριν από ένα με δύο χρόνια έχτισαν μια μονώροφη οικοδομή με νόμιμο τρόπο. Όπως και να έχει την Δευτέρα θα κάνω μια επίσκεψη στην πολεοδομία. Ευχαριστώ..
  9. Θέμα: Έχω ένα κτήμα 23 στρεμμάτων εντός σχεδίου, μέσα στο οποίο υπάρχει αυθαίρετο κτίσμα 41 m2 προ του '83 για χρήση κύριας κατοικίας. Η τιμή ζώνης της περιοχής είναι 600€. Λίγο δίπλα μέσα στο ίδιο κτήμα υπάρχει στάβλος ζώων 23 m2, ο οποίος είναι υπό κατάρρευση. Στην παρούσα περίπτωση ζητείται νομιμοποίηση. Ερώτηση: 1.Θα συμπεριληφθούν και τα τετραγωνικά του στάβλου στην αυθαίρετη δόμηση ναι ή όχι; 2. Ποιο το ύψος του προστίμου με ή χωρίς το στάβλο; Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  10. Άντε και τα κρύβεις, πάλι θα βρουν από κάπου να σου πάρουν. Θέλουν να μας εξαθλιώσουν τόσο που να παρακαλάμε, να ψάχνουμε για δουλειά και όταν βρίσκουμε το οτιδήποτε με πολύ λίγα χρήματα να είμαστε ικανοποιημένοι και να λέμε χίλια ευχαριστώ που κάνουμε κάτι και δεν κλαίμε τη μοίρα μας ψάχνοντας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.