Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

iosifvouk

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by iosifvouk

  1. Ά και κάτι ακόμα! Ποιές είναι οι θεσμοθετημένες διαδικασίες που αναφέρεσαι φίλε/η stapa? και ποός τις θεσμοθέτησε?? το 1930??Μπράβο επιστήμονας?? Μήν φοβάστε όμως έρχονται οι αλλάγές!! Πλέον ο άξιος και ο ικανός θα δουλεύει και όχι αυτοί που κρύβονται πίσω απο την ασφάλεια των επαγγελματικών δικαιωμάτων!
  2. Θέλω να απαντήσω στον φίλο ή φίλη με το ψευδόνυμο stapa που είναι τοπογράφος και να του πώ ότι πήρα χθές στο ΤΕΕ για να ρωτήσω άν μπορώ να δώσω δεβαίωση ότι ένα χωράφι είναι αδόμητο. Η απάντηση ήταν όχι λέει γιατί δέν είμαι ειδικός! Αυτές είναι οι ηλιθιότητες των επαγγελματικών δικαιωμάτων στην Ελλάδα! Δέν πειράζει όμως, τώρα με τα κολέγεια θα δείτε το ΤΕΕ που αντιδρά σε οτιδήποτε αφορά τους Πολ. Μηχ. ή Αρχιτέκτονες πώς θα υποβαθμιστεί. Όλοι αυτοί που κρατούν κλειστό το σύστημα θα είναι και οι δήμιοι του σε λίγα χρόνια γιατί θα έχουν προκαλέσει την υποβάθμηση του ΤΕΕ. Άραγε τί αξία έχει η υπογραφή ενός Μηχανικού αφού για να εκδοθεί μία άδεια ή για να δοθούν όροι δόμησης σε ένα οικόπεδο πρέπει να περάσει απο την ''Στρογγυλή σφραγίδα της Πολεοδομίας''.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.