Μετάβαση στο περιεχόμενο

becoming_i

Members
  • Περιεχόμενα

    63
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by becoming_i

  1. Από τη δημοσίευση της απόφασης υπαγωγής μετράνε οι 12 μήνες. Ευπρόσδεκτο το χρονικό περιθώριο των 150 ημερών για τις ΗΤΚ.
  2. Μα γιατι να καλυφθούν οι αιτήσεις μόνο του φετινού εξοικονομώ; Έχουμε κόσμο και από προηγουμενα. Και γιατί μόνο να τους φτιαξουμε τα σπιτια; Να τους τα επιπλώσουμε και να προικήσουμε και τις θυγατέρες των. Όταν αποτυγχάνουν οι πολιτικές, μοιράζεις λεφτά. Σα δε ντρεπόμαστε
  3. Στη δήλωση που κάνεις ως ενεργειακος επιθεωρητής δηλώνεις και το επίπεδο αυτοματισμών μετά τις παρεμβάσεις όπου υποχρεούσαι να το ανεβάσεις τουλάχιστον μια κατηγορία. Άρα πρέπει να βάλεις κάτι ακόμα.
  4. Μεγάλο ρόλο παίζουν οι βαθμοημέρες που αναλόγως την περιοχή κάνουν διαφορά στη βαθμολογία. Επίσης το πόσο οικονομικά θα πετύχεις την εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και η παλαιότητα της οικίας. Είναι ανάλογα την περιοχή/περιφέρεια. Μπορεί στην Αττική η βάση να κυμανθεί κάπου μεταξύ 30-40 αλλά στη Θρακη πχ να ειναι ανω του 50 (λόγω και του συντελεστή βαθμοημερών) Επειδή είναι πρώτη χρονιά που εφαρμόζεται το μοριοδοτικό σύστημα και ήδη έχουν ανακοινώσει αύξηση του προϋπολογισμού και αριθμού επιλέξιμων κατοικιών, εκτιμώ πως θα έχουμε χαμηλή βάση "εισαγωγής"
  5. Ο ορισμός της ξεφτιλας. Είναι δυνατόν να μην μπορούμε να βγάλουμε ΠΕΑ και ταυτόχρονα να μην έχουμε καμία ενημέρωση περί παράτασης; Από το ένα φιάσκο στο άλλο.
  6. Πότε κυρίες και κύριοι θα έχουμε ένα πλήρως διασυνδεμένο πληροφοριακό σύστημα ούτως ώστε να μην τρέχουμε να κάνουμε 100 αλλαγές σε 100 σημεία; Με μια τακτοποίηση να ενημερώνονται ΔΕΗ, Ε9, ΤΑΠ, ΜΑΠ31, ΘΒ φαλακρός πράκτωρ κλπ. Πραγματικά έλεος με τις παρατάσεις και έλεος με τους ελληνάρες που έρχονται στο παρά ένα να σου τα απαιτούν όλα χτες.
  7. Με μια πρώτη ανάγνωση ενδιαφέρον έχει ότι αύξησαν τις τιμές και τους κόφτες. Επίσης η ΗΤΚ θα απαιτείται εφόσον εγκριθεί η αίτηση. Για ημερομηνία έναρξης δεν είδα κάτι.
  8. Προσωπικά βλέπω και άλλη παράταση μέχρι να βρούμε τι ημερομηνίες θα βάζουμε στις βεβαιώσεις 😂😂😂
  9. Το ανέβασα να το έχουμε πρόχειρο (Άρθρο 76) ΦΕΚ A 193_2021.pdf
  10. Εν τέλει στις βεβαιώσεις τι ημερομηνία βάζουμε;
  11. Η κωμωδία συνεχίζεται. Εφόσον ο κόφτης τετραγωνικών θα ανέβει, γιατί δεν ανεβάζουν και τον συντελεστή 0.9 της ετήσιας εξοικονόμησης; Ένα διαμέρισμα 100τμ έχει μέγιστο επιλέξιμο 100Χ200=20.000€ ή 0.9Χ(τετραγωνικά)Χ(ετήσια εξοικονόμηση ενέργειας) όποιο από τα δυο βγαίνει χαμηλότερο. Συνήθως βγαίνει το 2ο χαμηλότερο. Άρα μιλάμε για προϋπολογισμούς οριακούς και τους προμηθευτές στα κάγκελα. Επίσης άνοιγμα αιτήσεων εντός Οκτωβρίου ΧΩΡΙΣ οδηγό προγράμματος μόνο αστείο ακούγεται.
  12. Οι περιοχές που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μπορούν να κάνουν τακτοποιήσεις σε αυθαίρετα κατηγορίας 5 https://ecopress.gr/wp-content/uploads/pinakas.xlsx
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.