Μετάβαση στο περιεχόμενο

pavadi71

Members
  • Περιεχόμενα

    31
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by pavadi71

  1. Από την στιγμή που καταργείται η Διυπουργική Επιτροπή για την έρευνα στην οποία συμμετείχαν τα βασικά υπουργεία και οι Περιφέρειες, λέω να το προχωρήσω το θέμα για το μανταλάκι από βαμβάκι πού ήθελα να φτιάξω!!!!!
  2. Διώξτε τώρα τον Renzo Piano από την Ελλάδα! Απαιτείστε από την Ιταλική Δημοκρατία να του αφαιρεθεί η θέση του γερουσιαστή που κατέχει.Ετσι τιμούν τους αρχιτέκτονες για το έργο τους στην Ιταλία? Στείλτε προσφυγή σε όλους τους Ιταλούς Αρχιτέκτονες γιατι παραβιάζουν την Οδηγία 2056χαιρεταμουτονπλατανο, του παγκόσμιου design και της καλαισθησίας. Επίσης λόγω του ότι στην Ιταλία δεν υπάρχει σχολή τοπογράφων μηχανικών μην κάνετε το λάθος, να πάτε σε αυτή την τριτοκοσμική χώρα με το αυτοκίνητό σας, γιατί δεν ξέρουν οι άνθρωποι να κατασκευάζουν δρόμους! Θα το χαλάσετε και άντε να βρείς κανένα μηχανικό που να ξέρει από αυτοκίνητα. Πρόεδρε νέε και παλιέ.... σαν πας στον πηγαιμό για Ιταλία,(αν πας), φρόντισε να τους εξηγήσεις τι εστί μπάχαλο!!! (Επειδή οι Ιταλοί δεν ''κόλλησαν'' μαζί τις λέξεις Αρχιτέκτονας+Μηχανικός μάλλον αυτό είναι προς το καλό της πρώτης λέξης). Χρόνια πολλά σε όλους από έναν Πολιτικό Μηχανικό!!!
  3. Συνάδελφοι έχω διαβάσει όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις αλλά δυστυχώς δεν έχω καταλάβει ακόμα εάν για την έκδοση ενός ΠΕΑ χρειάζεται να μπώ στο σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ και αν αυτό προηγείται της διαδικασίας ενεργειακής επιθεώρησης μέσω του buildingcert. Επίσης δεν έχω καταλάβει εάν χρειάζεται να συμπληρωθεί ιδιωτικό συμφωνητικό με τον πελάτη και το που κατατείθεται αυτό.
  4. Συνάδελφοι χρειάζεται να εκδώσω μία βεβαίωση μηχανικού για ένα διαμέρισμα χωρίς αυθαιρεσίες.Στο πεδίο ''Δείκτες'' εμφανίζεται ο αριθμός (9) υπολειπόμενων αρχείων για πληρότητα.Γνωρίζει κάποιος τι αφορούν? Χρειάζεται να ''ανεβάσω στο σύστημα αρχεία που αφορούν το τοπογραφικό τα σχέδια κ.τλ., ή συνεχίζω την διαδικασία αγνοώντας το?
  5. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και για τον χρόνο που αφιερώσατε!!!
  6. Καλησπέρα συνάδελφοι. Εχω μια περίπτωση μεταβίβασης διαμερίσματος με οικ.άδεια του 1973 στο οποίο υπάρχει κατασκευασμένος εξώστης 4 τ.μ. ο οποίος δεν φαίνεται στα εγκεκριμένα σχέδια. Ο εξώστης βρίσκεται προς τον ακάλυπτο χώρο του κτιρίου. Το εμβαδόν του ορόφου είναι 98 τ.μ. και το συνολικό εμβαδόν των εξωστών 26,5 τ.μ.(συμπεριλαμβανομένων των 4 τ.μ.). Θεωρείται αυθαιρεσία και αν ναι, σε ποια κατηγορία υπάγεται? Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.