Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

gmprokos2003

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

gmprokos2003's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σε όλους ενδιαφέρομαι να δώσω κατατακτήριες για το τμήμα των πολιτικών μηχανικών στο ΔΠΘ και εγώ. Τα μαθήματα που θα δώσω είναι Ρευστομηχανική, Στατική 1 και Οικοδομική. Αν μπορεί κάποις να με βοηθήσει ας μου στείλει ένα μήνυμα στο [email protected] ευχαριστώ πολύ.
  2. Καλησπέρα, είμαι Μηχανικός ορυκτών πόρων και αποφάσισα να φύγω στο εξωτερικό όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι έχουν πράξει το τελευταίο διάστημα, πιστεύω όμως ότι είναι χρήσιμη η δημιουργία ενός συνδέσμου όπου θα όσοι γνωρίζουν θα μπορούν να συμβουλεύουν αυτούς που θέλουν φύγουν έξω για διάφορα θέματα. Όπως για παράδειγμα 1)Σε ποιά χώρα να ψάξουν , 2) το επίπεδο της ζωής 3)συνδέσμους όπου μπορούν να στείλουν βιογραφικά κτλ..Διότι εδώ και λίγες βδομάδες που ψάχνω δεν μπορώ να βρώ κάτι ουσιώδες. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς θέλω να φύγω για εντός ευρωπαικής ένωσης ή εντός Αραβικών Εμιράτων που μπορώ να απευθυνθώ να ρωτήσω για να στείλω βιογραφικό. Ενδιαφέρομαι για μεταλλευτικά περιβαλλοντικά και γεοτεχνικά έργα, αν κανείς γνωρίζει και θέλει ας βοηθήσει Ευχαριστώ.
  3. Σας ευχαριστώ πολύ το δουλεύω επιτέλους ,μόλις τελειώσω θα σασ παρουσιάσω τα αποτελέσματα..
  4. ευχαριστώ και πάλι . Γνωρίζει κανείς ιδιότητες όπως Ε, λόγο Poisson, και τι πάχη πρέπει να χρησιμοποιήσω για το αρχικό εκτοξευόμενο σκυρόδεμα μετά την εκσκαφή, για τα lattice girders για την τελική επένδυση με εκτοξευόμενο σκυρόδεμα καθώς και την πυκνότητα της κοχλίωσης για πολύ χαμηλών μηχανικών ιδιοτήτων πετρώματα? ευχαριστώ και πάλι αλλα είστε η μόνη ουσιαστική πηγή πληροφοριών μου.
  5. σε ευχαριστώ πολύ φιλε cv98019 είμαι στην αρχή "ακομακ" ia τώρα προσπαθώ να βγάλω άκρη για την διπλωματική μου , ξέρω ότι το phase είναι δισδιάστατο όμως σε αυτή τη φάση προσπαθώ να κάνω το σχεδιασμό της υποστήριξης υπόγειας οδικής σήραγγας,όσο για tao ότι τα lattice girders δεν μπαίνουν μαζί με τα heb δεν το ήξερα ...thanks να ρωτήσω ακόμα που μπορώ να ψάξω για να βρω ποσα διαφορετικά είδη υποστήριξης μπορούμε να συναντήσουμε και αν υπάρχουν πολλά ποια είναι τα ποιο γνωστά ώστε να τα χρησιμοποιήσω καθώς η διπλωματική m αφορά την παραμετρική ανάλυση εναλλακτικών συστημάτων υποστήριξης σήραγγας σε εδαφικούς σχηματισμούς. και πάλι ευχαριστώ !!! Παρατηρήσεις: 1. Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. 2. Τα greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ Χρησιμοποιείστε την 'Επεξεργασία" μηνύματος και διορθώστε το κείμενό σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, ilias
  6. Καλησπέρα συνάδελφοι λόγω διπλωματικής δουλεύω το λογισμικό πεπερασμένων στοιχείων phase 2.6 thς Rocscience με σκοπό τον σχεδιασμό υποστήριξης σε σήραγγα.Όμως προέκυψε πρόβλημα γιατί το συγκεκριμένο λογισμικό δεν διαθέτει default για τα HEB,τα lattice girders KAI TA λοιπά που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν με αποτέλεσμα να πρέπει να βρώ ένα τρόπο να τα συνδιάσω με κάποιο τύπο ίσως όλα φτιάχνοντας ένα (μέσο όρο αντοχής) τον οποίο θα χρησιμοποιήσω στο λογισμικό για να γίνει η σχεδίαση.εΚΤΌς ΑΝ ΜΕ ΚΆΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΒΡΩ ΤΟ PHASE 2.7 ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΤΑ ΈΧΕΙ ΝΟΜΊΖΩ ΈΧΕΙ ΚΑΝΕΊς ΚΑΜΙΆ ΙΔΈΑ ΠΩς ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΚΆΝΩ ΑΥΤΉ ΤΗΝ <<ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ>>.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.