Μετάβαση στο περιεχόμενο

jojos81

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jojos81's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα τα φώτα σας σε όποιον γνωρίζει.Θα γίνει κατασκευή θερμοκηπίου τύπου μαλακού τύπου και αποθήκης σε αρτιο και οικοδομήσημο αγροτεμάχιο. 1. Για το θερμοκήπιο μπορώ να το τοποθετήσω στα όρια του αγροτεμαχίου μιας και η νομοθεσία αναφέρει μόνο την απόσταση των 2.5μ σε ΣΚΛΗΡΟΥ τύπου θερμοκήπια.Οπότε εδώ μπορώ να πάω στο όριο ή πρεπει να κρατήσω τα Δ και δ? 2.Για την αποθήκη θέλω να είναι περίπου 100τ.μ. Θέλει έκδοση αδείας υποθέτω ,αλλά ως αποθήκη ή αγροτική αποθήκη? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επίσης ξέχασα να αναφέρω πως το αγροτεμάχιο έχει πρόσωπο σε δρόμο διανομής .Πρέπει να πάω στα 15μ απο τον άξονα? Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "Επεξεργασία". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, danaikaterina
  2. Ευχαριστώ εκ των προτέρων,θα ήθελα εαν είναι εύκολο μια επεξήγηση για το τι είναι το κάθε στοιχείο στο πρόγραμμα.τι είναι το μηκος (13) για παράδειγμα.
  3. Πόσα μέτρα έχεις πρόσωπο στον αγροτικό δρόμο?Έχει σημασία για το εαν μπορείς να συνενώσεις εαν αγοράσεις το όμορο και το κάνεις 4στρέματα.Σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι?
  4. Παύλο έχε πάντως υπόψην πως με βάση μιας καινούριας νομοθεσίας εαν το αγροτεμάχιο σου έχει πάρει απο το 2003 εως και το τέλος του 2010 βεβαίωση δασαρχείου ΔΕΝ το πηγαίνεις για πράξη χαρακτηρισ,ού αλλά ξαναεγκδίδεις την βεβαίωση και έχει ισχύ
  5. Επαρκούν τα 4στρ.Για τα 4στρ. το ξέρω οτι γίνεται , εαν γινόταν σε 750τ.μ. να τα κατατμήσω ήθελα να ξέρω.Ευχαριστώ ολους πάντως παιδιά.
  6. Συνάδελφοι σας ευχαριστώ ενοείται πως θα κάνω μόνο αρτια και οικοδομήσιμα κληροτεμάχια, και θεωρώ και εγώ πως με το να κάνω τώρα κατάτμηση νέα θα πρέπει να γίνει μόνο κατα κανόνα(4000τ.μ.) στην περιοχή και όχι κατα παρέκλιση αφου ουσιαστικά δημιουργούνται νέα τεμάχια με την κατάτμηση.
  7. Καλσπέρα σας συνάδελφοι, θα ήθελα να μου πει κάποιος εαν γνωρίζει. ΈΑ)χω ένα κληροτεμάχιο 10.000 τ.μ. με τίτλο οριστικής διανομής προ του 64 και πρόσωπο σε επαρχιακή οδό.Εαν μπορεί να γίνει κατάτμηση και να δημιουργηθούν νέα κληροτεμάχια κατα παρεκλιση άρτια και οικοδομίσημα ή με την κατάτμηση θεωρείται ως ημερομηνία δημιουργείας των κληροτεμαχίων η νέα ημερομηνια και δε γίνεται? Β)Σε ένα αγροτεμάχιο που δημιουργείται απο αναγκαστική απαλλοτρίωση νεας εθνικής οδού(δεν εχει ολοκληρωθεί ακόμη) θα ψηφιστεί νέο ΠΔ για να καθορίζει την αρτιότητα και την οικοδομισημότητα ή θα παραμείνει με τους υπάρχοντες κανονισμούς? Ευχαριστ΄ς εκ των προτέρων.
  8. βρε καλέ μου αρχιτέκτονα που είδες να λέει ο άνθρωπος για εντός ζώνης και τον μπερδεύεις? Άμα ο δρόμος είναι αγροτικός τότε μπορείς να κάνεις το καινούριο αγροτεμάχιο (8200μ.) σε δύο και να είναι άρτια και οικοδομήσιμα και να έχει το καθένα 200τμ. δόμηση.
  9. Πολιτικος μηχανικος τε ειναι το πτυχιο σου. για να τελειωνει λιγο το θεμα που ακυρα ανοιξες εδω.
  10. Βρε παιδιά δεν εχει γίνει πράξη χαρακτηρισμού.Βεβαίωση πήρε ο άνθρωπος απο το δασαρχείο . Και ναι εχει χρονική ισχύ 5 χρονάκια,μετά θέλει ξανα βεβαίωση εκτός και αν ζητήσεις να γίνει πράξη χαρακτηρισμού η οποία ισχύει για πάντα! Παρατήρηση: Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, DOOM
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.