Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ipal

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ipal

  1. Παιδια θα του πω να γραφτεί γιατί δε θέλω να μιλάω εκ μέρους αλλού. Πάντως τελείωσε κάτι που δεν έχει ζήτηση ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό.
  2. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις . Manolis στείλε μου εσύ π.μ γιατί δεν μπορούμε να σου στείλουμε.
  3. Δεν ηθελε να γραφτεί για μια ερώτηση. Σχεδον Μηχανικός είμαι. Τελειωσα και το Part 2 Αρχιτεκτονικη Αγγλία (και εγω μετα απο ΤΕΙ εδω) αλλα δυστυχως δε μπόρεσα να πάρω το Part 3. Άρα υποθέτω ιδιώτης. Σορρυ μπαίνω απο app τώρα και δε μπορώ να κάνω αλλαγές προφίλ.
  4. Μαπα Δλδ το Structural της Βουλγαρίας; ΛΟΛ. Εργασία εννοείς ότι βρει σερβιτόρος κλπ;
  5. Δεν έχω ιδέα πoiα είναι η ζήτηση και οι μισθοί τώρα για GIS, παντως δυο αρχιτέκτονες που ξέρω που πήγαν για MA τσιμα τσιμα πρόλαβαν να βρουν εργοδότη για Visa. και ήταν και δυο χρόνια εκει. Τελικα ο ενας εβγαλε και εμεινε. Και νομίζω υπάρχει και μια διαδικασία με λίστες αναμονής για Τη Visa μετα. Ίσως τα ξέρει ο φίλος απ το Texas καλύτερα.
  6. Φίλος 29 ετών που εχει τελειωσει άσχετο ΤΕΙ προσπαθεί να αποφασίσει: Τον έχουν δεχτεί για φέτος αλλα στη... Βουλγαρία. Χρήματα για Αγγλία η άλλη "δυτική" χώρα δεν υπάρχουν. Η άλλη επιλογή είναι οι κατατακτηριες. Τι λέτε;
  7. Δυσκολο, εχουν & εγγραφες. αλλα τι σχεση εχει το uel? Αυτοι ενα 3ετες πτυχιο θα σου δινουν, αν εσυ συνεχισεις και παρεις αδεια ειναι αλλο θεμα. Βρηκαν καλο παραθυρακι παντως αν ειναι μεσω ΑRB.
  8. Δε πειραζει... απλα uel k ucl δεν εχουν καμμια σχεση σα σχολες. λοιπον απαντησαν απο ARB. Δεν ισχυει καμμια συνεργασια εκτος Αγγλιας. αλλα οποιος ξενος θελει παει στο ARB & δινει εξετασεις, σα να τελειωσε π.χ. στην Κινα... οτι franchise & να υπαρχει.
  9. UCL?! To ucl το ξερει οτι εχει παραρτημα στη Αθηνα? Εast london, uel μας ειπαν εμας... αλλα και αυτοι δεν αναφερουν τπτ για συνεργασια. @agrafiot To Aua ειναι γνωστη απατη. Aλλα δεν ειχε σχεση με Αγγλια, BAC κλπ.
  10. Moνο ενα ιδ.λυκειο βρηκα που εχασε το Ι.Β. Aν δημοσιευτηκε , τι θα σου κανουν? μηνυση? Η δωσε ενα keyword hint... Παντως για το ΑΜC δε βρηκα τπτ απο .ac.uk να αναφερει καποια συνεργασια για ΒSC Arch. To κοιταζε ο ξαδερφος μου αλλα μαλλον ΔΕΝ.
  11. απο τα λιγα που λενε, εχουν συμφωνια με το UEL. To Riba 1 (αν το παιρνουν και αυτο τελικα) απλως σου δινει δικαιωμα να προχωρησεις στο Riba 2 H' να βρεις δουλεια σε CAD κλπ. Πιο παλια ειχα δει στο site του Riba καποιες σχολες εκτος Αγγλιας ( κυριως απο Commonwealth) που εχουν αναγνωριση αλλα δεν ηταν μεσω "franchise". ποιο κολλέγιο ηταν?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.