Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

αδαμ

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by αδαμ

  1. Καλά όλα αυτά ρε παιδιά αλλά ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί ο καθένας έχει προσωπική γνώμη για κάτι που είναι ξεκαθαρισμένο ήδη από συγκεκριμένες νομοθεσίες ? Αγαπητέ tzeno άδεια για μικρής κλίμακας εργασίες συμπεριλαμβανόμενου και την αποθήκη μπορεί να βγάλεις και σε αγροτεμάχιο που δεν είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. Μετά τις 9/7/2012 όντως αλλάζουν τα πράγματα, ίσως στο καλύτερο ίσως και στο χειρότερο ο χρόνος θα δείξει.
  2. Ευχαριστώ, το λάθος μου προφανώς ήταν το γεγονός ότι δεν ζήτησα εκείνη την στιγμή να μου τεκμηριώσει γραπτά ποιος νόμος αναφέρει αυτό που ισχυρίστηκε η υπάλληλος.
  3. Συγνώμη αλλά δεν νομίζω να τα γράφω καθόλου μπερδεμένα, υπάρχει άδεια μικρής κλίμακας για αγροτική αποθήκη και αναφέρεται ξεκάθαρα στην ακόλουθη νομοθεσία > Ως εργασίες δόμησης Μικρής Κλίμακας, πέραν των αναφερομένων στο Αρθ-22 παρ.1 του ΓΟΚ/85, καθορίζονται οι εξής περιπτώσεις δομικών εργασιών: Η κατασκευή λιθόκτιστης κεραμοσκεπούς αποθήκης στα καλλιεργούμενα αγροκτήματα, σύμφωνα με το Αρθ-6 παρ.4 του ΠΔ/24-5-85 (ΦΕΚ-270/Δ/85), με επιφάνεια μέχρι δέκα πέντε τετραγωνικά μέτρα (15 μ2) και συνολικό ύψος με τη στέγη έως και τρία μέτρα (3,00 μ.), εφόσον δεν γίνεται χρήση οπλισμένου σκυροδέματος στην οροφή του, και κατασκευάζεται ανεξάρτητα από τυχόν υπάρχουσα κύρια οικοδομή, μία φορά για κάθε γήπεδο, και μετά από έγκριση της αρμόδιας Διεύθυνσης Γεωργίας. Με εκπλήσσει το γεγονός ότι δεν το γνωρίζετε, αλλά είμαι σίγουρος ότι πολλοί από τους συναδέλφους σας θα το ξέρουν καλά. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η πολεοδομία να λέει 30 μέτρα και η διεύθυνση γεωργίας να λέει 500 μέτρα? Επαναλαμβάνω δεν μιλάμε για περίφραξη αλλά για κτίσιμο αγροτικής αποθήκης 15τμ. Μπορεί κάποιος να ρίξει λίγο φως σε αυτή την υπόθεση?
  4. Γεια χαρά σε όλους. Ξεκίνησα να βγάλω άδεια για εργασίες μικρής κλίμακας με σκοπό να κτίσω αγροτική αποθήκη 15τμ σε αγροτεμάχιο 1800τμ ( εκτός σχεδίου )που απέχει από καθορισμένη ζώνη Αιγιαλού 45μ. Η υπάλληλος της διεύθυνσης γεωργίας αρνήθηκε να μου δώσει την άδεια γιατί ισχυρίστηκε ότι πρέπει να απέχει 500μ από την θάλασσα. Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος νόμος που να αναγράφει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα σε όλους, έχω υπό την ιδιοκτησία μου ένα αγροτεμάχιο 6,500 στρέμματα το οποίο και πρέπει να περιφράξω. Απο τα 6,500 στρέμματα το 1,5 στρέμμα είναι χαραχτηρισμένο ως δασική έκταση. Το ερώτημα μου είναι το εξής: μπορώ να περιφράξω όλο το αγροτεμάχιο ή μόνο το κομμάτι των 5 στρεμμάτων που δέν είναι δασική έκταση? Προσπάθησα να βρώ πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα αλλά μπερδεύτηκα κάπως. Θα ήθελα την γνώμη σας. ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.