Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

gevko

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by gevko

  1. Σε κεκλιμένο οικόπεδο έχει κατασκευαστεί εκτός υφισταμένου κτιρίου κτίσμα εντός εδάφους ακόμα και η οροφή του είναι εντός εκτός της πλευράς που είναι σε επαφή με το δρόμο. Θα θεωρηθεί υπόγειο ? Ευχαριστώ.
  2. Εάν έχω καταλάβει καλά κτίρια πριν 31-1-1983 που είχαν κατασκευαστεί σε στάσιμους οικισμούς για τους οποίους ίσχυε το 588 Δ'/23-12-82 και είχαν ακολουθηθεί όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες και ο οικισμός φαίνεται στο ΦΕΚ 292 Δ'/1983, και δεν είχαν υποχρέωση δήλωσης με το Ν.1337, σήμερα σε όσους εξ αυτών των οικισμών εφαρμόσθηκε το ΦΕΚ 181Δ'/3-5-85 (οριοθετήθηκε και κατηγοριοποιήθηκε) υποχρεούνται να δηλωθούν ενώ τα ευρισκόμενα στους υπόλοιπους στάσιμους οικισμούς που δεν έχουν μέχρι σήμερα οριοθετηθεί δεν υποχρεούνται να δηλωθούν. Δηλαδή εάν λήξει ο 4495/2017 και ένας οικισμός οριοθετηθεί μετά την ισχύ του νόμου αυτού τότε το κτιριό του θα θεωρηθεί αυθαίρετο. ?? Ευχαριστώ. Αναρτήστε τα θέματα και τα ερωτήματά σας, στη σωστή θεματική κατηγορία. Το θέμα σας μεταφέρθηκε στην παρούσα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Pavlos33
  3. Μήπως στην επικοινωνία με το ΤΕΕ (μήνυμα #6) ρωτήθηκε εάν δηλώσεις που είναι σε "υπαγωγή" με το 4178 θα μπορούν να προωθηθούν σε "οριστική " Ευχαριστώ.
  4. Οι δηλώσεις του 4178 που είναι σε "υπαγωγή" μπορεί να προωθηθούν σε " οριστική" ή θα πρέπει να γίνει μεταφορά της δήλωσης στο 4495 ? Ευχαριστώ.
  5. Μπορεί να γίνει νομιμοποίηση προσθήκης με Ε<10% και 50τμ) που έχει κατασκευαστεί μετά τις 28/7/2011 καθ΄ υπέρβαση των επιτρεπόμενων για το ακίνητο πολεοδομικών μεγεθών του διαγράμματος ως λοιπή παράβαση ?. Ποια πολεοδομικά μεγέθη εννοεί τα επιτρεπόμενα του ακινήτου , ή τα προβλεπόμενα βάσει οικ. αδείας?. Ευχαριστώ.
  6. 'Εχω οικοδ. άδεια του 1997 διωρόφου κτιρίου με ισόγειο κατάστημα. Στη θέση του κτιρίου καθορίσθηκε "αιγιαλός και παραλία" και η γραμμή παραλίας κόβει ένα τμήμα του οικοπέδου στη πρόσοψη. Το οικόπεδο είναι περιφραγμένο σύμφωνα με την άδεια. Το κατάστημα θα λειτουργήσει ως εστιατόριο και ο χώρος από τη γραμμή παραλίας μέχρι και τη περίφραξη θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος τραπεζοκαθισμάτων . Τι πρέπει να κάνω σχετικά με την άδεια λειτουργίας ; Ευχαριστώ.
  7. Καλησπέρα Σε υφιστάμενο 3όροφο κτίριο με Ο.Α. έχει γίνει σύσταση Ορ. Ιδιοκτ. με εξ αδιαιρέτου τον ακάλυπτο. Στον ακάλυπτο του οικοπέδου έχει κατασκευαστεί ισόγειος αποθήκη 25τμ. Για τη συμπλήρωση των τετραγωνιδίων τα μεγέθη της αποθήκης με τι θα τα συγκρίνω; Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας yian
  8. Αστέριε καλημέρα Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διέθεσες για να διατυπώσεις την άποψή σου (#581), συμφωνώντας με την ανάλυσή σου..
  9. Απόκλιση της παράβασης 5% και με Ε<=2% αφορά του περίγραμμα του κτιρίου, που η έννοια του περιγράμματος αναφέρεται μόνο στο ΝΟΚ, που σύμφωνα με τον ορισμό δεν εννοείται ύψος για να καλύπτεται η απόκλιση του ύψους για να πάει κατηγορία 3. Άρα για την υπέρβαση του ύψους κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει καμία αποδεκτή απόκλιση, ή υπάρχει κάτι άλλο σχετικά με το ύψος που δεν γνωρίζω;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.