Μετάβαση στο περιεχόμενο

Unorthodox

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Στερεά Ελλάδα

Unorthodox's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σύμφωνα με τα Εγγ. 37053/17.9.04 και Εγγ. 5678/21.2.05 :"...τα περιφράγματα δεν μπορούν να κατασκευαστούν σε όρια συνιδιοκτησίας, ούτε επιτρέπεται η κατασκευή μόνιμης περίφραξης τμήματος χώρου στο εσωτερικό του ακαλύπτου, αλλά μόνο στα όρια του ενιαίου γηπέδου."
  2. Στο τέλος της 3 σελίδας των οδηγιών του ΤΕΕ για το σύστημα αναφέρει: "Η ψηφιοποίηση μπορεί να γίνει με κάθε πρόσφορο τρόπο που διαθέτει ο μηχανικός, αρκεί να εξασφαλίζεται ότι το αποτέλεσμα είναι εξίσου αναγνώσιμομε το πρωτότυπο." Αντί να το σκανάρουμε το πρωτότυπο..απλά το φωτογραφίζουμε με την ψηφιακή μας μηχανή...
  3. Η οικοδομική άδεια ανακλήθηκε επείδη το άρθ 25 κρίθηκε αντισυνταγματικό (επανήλθε αργότερα...) Η ερώτηση είναι εάν θα πρέπει στο πεδίο οικοδομική άδεια του φύλλου καταγραφής να θέσω ΝΑΙ ή ΟΧΙ ?
  4. Ερώτηση: στην περίπτωση ανακλημένης άδειας (άρθ 24 παρ 18) στο φύλλο καταγραφής εισάγουμε ΝΑΙ ? Ευχαριστώ
  5. Γιατί η βεβαίωση μετά από οριστική υπαγωγή αυθαιρέτου αναφέρει ότι βεβαιώνω ως μηχανικός ότι δεν υπάρχει αυθαιρεσία που να επηρεάζει ύψος, δόμηση, κάλυψη κλπ??? Μου διέφυγε κάτι ή είναι γενικό (έχουμε μια τυποποιημένη βεβαίωση για όλα)?
  6. Στις περιπτώσεις αυτές (1) ορίζουμε ότι το κτίριο έχει οικοδομική άδεια στο φύλλο καταγραφής ? (2) θέτουμε τα τετραγωνικά του κτιρίου και προφανώς προκύπτουν πρόστιμα. Μετά την πληρωμή του παραβόλου πως αλλάζει η κατάσταση από "αρχική υποβολή" σε "προσωρινή υποβολή" ?
  7. Αυτά για την αρτιότητα. Για την οικοδομησιμότητα? Τι ισχύει για τις πλάγιες αποστάσεις, εξακολουθεί να ισχύει το ΠΔ για τα εκτός σχεδίου? Μα εκεί εκτός των άλλων αναφέρεται στις παρεκλίσεις που πλέον δεν ισχύουν σε περιοχές Natura... Τι γίνεται σε ένα άρτιο γήπεδο 500χ20μ π.χ. θα πρέπει να εξετάσω τα 15μ, τα 7,5 κάτι άλλο ή καθόλου? "..εφαρμοζόμενης κατά τα λοιπά.." σου απαντάνε και άντε εσύ να συντάξεις την δήλωση στο τοπογραφικό της μεταβίβασης μετά..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.