Μετάβαση στο περιεχόμενο

pasxlio267

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

pasxlio267's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Είναι ανα δίμηνο. Μιλάω για τον οαεε και όχι για το τσμεδε. Όχι,εννοώ όποιος έχει δουλείες πληρώνει τις δικές του εισφορές και έχει ασφαλιστική κάληψη. Όποιος δεν έχει δουλεία, δεν πληρώνει, δεν έχει ασφαλιστική κάληψη. Όχι οτι τώρα έχει δηλαδή αλλά τελοσπάντων.
  2. Συνάδερφοι καλησπέρα, Με απασχολεί πάρα πολύ το θέμα των εισφορών προς τον οαεε. Μας αναγκάζουν να πληρώνουμε κάθε δίμηνο ένα ποσό αρκετά μεγάλο για μία ασφάλεια η οποία δε μας καλύπτει και σύνταξη δε θα μας δώσει ποτέ. Έτρεξα στην ΕΕΤΕΜ, στον ΟΑΕΕ, τσακώθηκα,εκνευρίστηκα αλλα η μόνη απάντηση που μου έδιναν ήταν να κλείσω τα βιβλία μου για να μην πληρώνω εισφορές. Αυτό όμως σημαίνει οτι αυτόματα αναιρώ το πτυχίο μου και οτι αν θα μου τύχη κάποια δουλεία δε θα μπορώ να την κάνω επειδή δε θα έχω δικαίωμα σφραγίδας. Τους είπα οτι το σωστό θα ήταν από τις εισφορές μου που φαίνονται απο το μπλοκάκι να μου που έβγαλες φέτος 5000€ πλήρωσε 20% από τα χρήματα που πήρες για την ασφάλεια σου. Αυτό το σύστημα που ακολουθούν είναι καθαρή ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ και απορώ πωσ δεν έχουν ξεσηκωθεί και άλλοι συνάδερφοι. Εάν έχει αντιμετωπίσει κάποιος ανάλογο θέμα και βρήκε λύση ,θα του ήμουν ευγνώμων αν μου την έλεγε και εμένα. Συγνώμη αν σας κούρασα με το μεγάλο κείμενο. Έχω να πω τόσα πολλά γι αυτό το θέμα που μπορώ να γράφω ώρες.
  3. Συνάδελφοι καλησπέρα.Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάπου στο διαδίκτυο κάποιο site ή κάποια σελίδα για να βρίσκεις το οικοδομικό τετράγωνο που ανήκει κάποιο ακίνητο.Σας ευχαριστώ πολύ.
  4. Συνάδερφοι καλησπέρα.Θέλω τα φώτα σε ένα θέμα που έχω.Η ερώτηση μου λοιπόν είναι η εξής:όταν κάνουμε εκτίμηση ενός ακινήτου στο οποίο υπάρχει και ημιυπαίθριος χώρος(ο οποίος έχει τακτοποιηθεί), τα τετραγωνικά του ημιυπαιθρίου προσθέτονται στα τετραγωνικά του σπιτιού???δλδ... διαμέρισμα 60τ.μ. και ημιυπαίθριος 10τ.μ. . Η τιμή της εκτίμησης θα γίνει 70τ.μ. * .......=.......???? ελπίζω να έγινα κατανοητός..... να σημειώσω ότι η εκτίμηση δεν γίνεται για κάποια τράπεζα, γίνεται για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που θέλει να κυνηγήσει την τράπεζα.
  5. Συναδερφε μπορεις να μου πεις τη διαδικαδια απαλλαγης απο το τεβε γιατι με ενδιαφερει???
  6. Συνάδερφοι καλησπέρα, θα θελα τη βοήθεια σας σε ένα θέμα.είμαι πολιτικός μηχανικός τ.ε και σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να φύγω να παω στην κύπρο για δουλεία.έχω ακούσει οτι υπάρχει μεγάλη ανοικοδόμηση και μεγάλη ανοικοδόμηση και μεγάλη ανάγκη απο μηχανικούς. ισχύει κάτι τέτοιο? που είναι καλύτερα να πας?σε ποια περιοχή? τι μισθοί υπάρχουν? τα ενοίκια που κυμαίνοντε? Συγνωμη για τον πυροβολισμό ερωτήσεων αλλά δεν ξέρω κανέναν στην κύπρο που θα μπορούσε να με βοηθήσει.
  7. Συνάδερφοι καλησπέρα, Θα ΄θελα τη βοήθεια σας σε κάτι.Έχω αναλάβει την τακτοποίηση ενός αυθαιρέτου που έχει ως εξής. Χτίστηκε το σπίτι το 1973 με άδεια κανονικά και το 1987 γίνεται επέκταση και χτίζεται ένας όροφος ακόμα και μεγαλώνουν και κάποιοι χώροι απο το ήδη υπάρχων σπίτι οι οποίοι τακτοποιήθηκαν κατ ευθείαν τότε με κάποιο νόμο.Αργότερα φτιαχτηκε και μία μεταλλική βεράντα μαζι με μία σκάλα που οδηγούν στον κήπο(στο πίσω μέρος του σπιτιού).Για αυτή λοιπόν τη βεράντα και τη σκάλα απο το 1999 μέχρι και σήμερα έχει πληρωθεί ενα πρόστιμο περίπου 1800 ευρώ.Αυτή τη βέραντα και τη σκάλα κλήθηκα εγώ να τακτοποιήσω.και εδώ εμφανίζεται το πρόβλημα.στο σπίτι βάση συμβολαιογραφικής πραξης φαίνεται ότι η κόρη έχει υψιλή κυριότητα και η μητέρα την επικαρπία.στο πρόστιμο που πληρωναν απο το 1999 μέχρι και σήμερα φαίνεται μόνο το όνομα της κόρης.Εγώ σε πιο όνομα θα κανω την τακτοποίηση?στη σελίδα του τεε που λεει ποσοστο ιδιοκτησίας τι θα βαλω? Σίγουρα σας κούρασα γι αυτο σας ζητώ συγνώμη. Ευχαριστώ πολύ.
  8. Συνάδερφοι καλησπέρα.Ήθελα να ρώτησω αν ξέρει κάποιος να μου πει,πως δημιουργούμε σχέδιο άνοψης στο archicad 11.Ευχαριστώ πολύ. - Αναρτήστε τα θέματα και τα ερωτήματά σας, στη σωστή θεματική κατηγορία. Το θέμα σας μεταφέρθηκε στην παρούσα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Gousgounis
  9. Συνάδερφοι καλησπέρα.Θα θα θελα τη βοήθεια σας σε ένα θέμα.Μου ζητήθηκε να συντάξω μια τεχνική έκθεση επικυνδινοτητας για ένα κατάστημα (συνεργείο σκαφών).Τεχνικός ασφαλείας είναι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης ο οποίος εχεί παρακολουθήσει κάτι σεμινάρια προκυμένου να γίνει.Η ερώτηση μου είναι αρχικά αν μπορώ να υπογράψω μια τέτοια τεχνική έκθεση και δεύτερων τι πρέπει να λεει αυτη η τεχνική έκθεση.Ξέχασα να σασ αναφέρω οτι είμαι πολιτικός μηχανικός τε.Σασ ευχαριστώ εκ των προταίρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.