Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

dance0macabre

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλησπερα Ισως ειναι ακυρη η απορια μου αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο θα μπορουσε το γκρεμισμα ενος εσωτερικου τοιχου (στο πλαισιο μιας ανακαινησης πχ) να επηρεασει τα γειτονικα διαμερισματα. Θα μπορουσε πχ να επηρεαζει το επιπεδο θορυβου που περναει απ το ενα διαμερισμα στο αλλο;να επηρεαζει τη θερμοτητα/την υγρασια; Τι αλλο θα μπορουσε να προκυψει; Σε καθε περιπτωση, η μελετη ενος μηχ/κου μπορει να διαπιστωσει ενδεχομενα προβληματα; Και τελος, να φανταστω οτι δεν επιτρεπεται χωρις μελετη απο μηχ/κο και εκδοση σχετικης αδειας; Για πολυκατοικια του '60 στο κεντρο της αθηνας ρωταω. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  2. Καλησπέρα. Ζω σε πολυκατοικία του '60 στο Κουκάκι σε υπερυψωμένο ισόγειο. Η κουζίνα και το μπάνιο έχουν από ένα μικρό παράθυρο, το οποίο βλέπει στον ίδιο φωταγωγό. Επειδή έχουμε διάφορα προβλήματα με δυσάρεστες οσμές (που προέρχονται είτε από τα από πάνω διαμερίσματα είτε από το σιφώνι στη βάση του φωταγωγού) καθώς και επειδή μας έκανε εντύπωση ότι δεν καταλήγει καθόλου φως καμία ώρα της ημέρας σε μας απ αυτό το φωταγωγό, ψάχναμε στην ταράτσα να βρούμε ποιος είναι και διαπιστώσαμε, ότι ο συγκεκριμένος φωταγωγός δεν καταλήγει στην κοινόχρηστη ταράτσα, αλλά στη βεράντα του τελευταίου διαμερίσματος. Ο ιδιοκτήτης μάλιστα, έχοντας πρόβλημα με κατσαρίδες, έχει τοποθετήσει στο άνοιγμα του φωταγωγού σίτα. Θα ήθελα να ρωτήσω πώς γίνεται να καταλήγει ένας κοινόχρηστος φωταγωγός σε ιδιόκτητη βεράντα και όχι στην κοινόχρηστη ταράτσα; επίσης, επιτρέπεται η τοποθέτηση της σίτας; Δεν κόβει η σίτα τον αέρα και δεν εμποδίζει τις μυρωδιές να φύγουν προς τα πάνω αλλά επιστρέφουν προς τα κάτω και ανακυκλώνονται μεταξύ των διαμερισμάτων; Παρεμπιπτόντως, επιτρέπεται η τοποθέτηση μηχανισμού κλιματιστικού σε φωταγωγό; δεν είναι κοινόχρηστος χώρος ο φωταγωγός; Γιατί με την τοποθέτηση του μηχανισμού του κλιματιστικού έξω από ένα παράθυρο, σε φωταγωγό δημιουργείται σκίαση και κόβεται και ο αέρας στον από κάτω. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.