Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

jop

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

jop's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε νέες οικοδομές επιτρέπονται εξωτερικά λεβητάκια συνδεδεμένα όμως σε καπνοδόχους, όχι με ομόκεντρη καμινάδα, συσκευή τύπου C1. Αν αυτά τοποθετηθούν σε πρόσοψη θα πρέπει να εμφανίζονται στην αρχιτεκτονική μελέτη η οποία χρειάζεται έγκριση από την ΕΠΑΕ. Η Ε.Π.Α. ζητάει αντίγραφο της σφραγισμένης πρόσοψης.
  2. Η αλήθεια είναι ότι ως γυναίκα μηχανικός θα δυσκολευτείς σε κάποια πράγματα περισσότερο απ'ότι οι άνδρες συνάδελφοί σου. Αυτό που πρέπει να αποφασίσεις είναι αν σου αρέσει το αντικείμενο της επιστήμης και οι τομείς επαγγελματικής δραστηριότητας. Αν σου αρέσει θα γίνεις, με την εμπειρία, καλή επαγγελματίας.
  3. Δυστυχώς δεν έχω δουλέψει το πρόγραμμα. αλλά ψάχνω να βρώ ένα σαν το fine-adapt δηλαδή σχεδιαστικό-υπολογιστικό που το μεν να ανλτεί πληροφορίες από το δε (και αντίθετα) και οι υπολογισμοί του να είναι αξιόπιστοι. Τομέας που, το πρόγραμμα της 4Μ, νομίζω χρειάζεται δουλεια. Θα προτιμούσα όμως το πρόγραμμα να μπορεί να κάνει όλες τις μελέτες Η/Μ. Έχει κανείς κάτι τέτοιο υπόψιν του;;
  4. Γνωρίζει κάποιος αν το revit mep εκτός από σχεδιασμό ηλεκτρικών δικτύων, δικτύων καναλιών και σωληνώσεων κάνει και υπολογισμούς;Για αυτούς αντλεί δεδομένα από το σχέδιο; κάτι αντίστοιχο με το adapt+fine; Το ecotect που αναθέρθηκε παραπάνω είναι καθαρά υπολογιστικο ή συνάμα και σχεδιαστικό;
  5. Καλημέρα. Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ το Manual του ecotect και κάποια demo έκδοση;;;
  6. Δεν μπορώ να κατεβάσω το αρχείο από τα downloads. Μήπως μπορεί κάποιος να μου το στείλει με email;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.