Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

karagiozou

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by karagiozou

  1. Για σας, μια μικρη βοηθεια για την περιπτωση οπου πρεπει να κανω ΠΕΑ σε ενα διαμερισμα στο υπογειο μιας 3 οροφης κατοικιας το οποιο εμφανιζετε ως βοηθητικος χωρος σε εναν απο τους παραπανω οροφους . το εξετασα σαν μεμονομενη θερμικη ζωνη χωρις να κανω εξετασω και τον οροφο με τον οποιο ειναι μαζι στο Ε9 και αντι για αριθμο ιδιοκτησιας το δηλωσα περιγραφικα ( διαμερισμα υπογειου). θα εχω καποιο προβλημα?
  2. Ναι αυτο εννοω ευχαριστω πολυ!!! εβαλα τις ιδιες τιμες της ισχυς και του βαθμου απόδοσης των μονάδων και στο δικτυο διανομης με κενο χωρο διελευσης. το προβλημα μου ειναι οτι κανω την εκτελεση για να τρέξει το προγραμμα και μου ζηταει το συστημα θερμανσης την στιγμη που εχω δηλωσει απο την αρχη οτι ειναι ξενωνες θερινης λειτουργιας σε ολες τις διακλαδωσεις της επιλογης. (τα συγκεκριμενα ειναι ενοικιαζομενα δωματια αλλα με την μορφη διαμερισματος(υπνοδωματιο, κουζινα , μπανιο) )
  3. για σας εχω 2 αιρκοντισιον σε 1 θερμικη ζωνη, απο τα στοιχεια τους εχω την ψυκτικη ισχυ 2,64kw ανα AC και την rated input cool 1080w. απο οτι μου ειπαν ειναι 10 ετιας για ΕΕR εβαλα 2 και στην ισχυ εβαλα το αθροισμα των δυο δηλαδη 5,28 , τι πρεπει να βαλω σαν b .Στον καταμερισμο στους μηνες εβαλα 0,0,5,0,5,0,5,0,5 (θερινη περιοδο)
  4. τελικα εληξε ο 3843 η πηρε παραταση και μεχρι ποτε?
  5. Καλημερα σας , ειναι σιγουρο οτι θα καταργηθουν οι κατωτερες τιμες? Εαν ναι ξερει κανεις ποτε?Αυτη την στιγμη πως υπολογιζεται η αμοιβη υπαρχει διαφορα απο αναμεσα σε κατοικια, καταστημα και αποθηκη
  6. Εαν συνεργαζεσαι με τραπεζα καθε μια εχει το δικο της εντυπο το οποιο και στο δινουν οι ιδιοι , νομιζω οτι εδω μεσα υπαρχουν καποια εντυπα απο καποιες τραπεζες
  7. Ted 87 μου ειχες δωσει καποιες ενδεικτικες τιμες σχετικα με την "Εύλογη Ετήσια Μισθωτική Απόδοση" τις οποιες τις προσαρμοσα συμφωνα με τα δικα μου δεδομενα και εδωσα την τιμη της ΕΕΜΑ , ελα ομως που υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μου πουν να πω απο που τις πηρα , υπαρχει καποιο μερος απο το οποιο μπορουμε να λαμβανουμε αυτες τις τιμες ανα πασα στιγμη ?
  8. ΚΥΡΙΕ TED78 EPEIDI APO OTI ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ πως βρισκουμε την ευλογη ετησια μισθωτικη αποδοση κατοικιας η και γενικα χωρων ?
  9. δεν ειπα κατι τετοιο. αναλογος την μεθοδο που χρησιμοποιεις βεβαια το πιο απλο ειναι : αξια οικοπεδου ......ευρω αξια κτιριου ........ευρω ( εδω συμεριλαμβανοντε τα τμ απο το οικοπεδο στην περιπτωση σου τα 180τμ τα οποια εχει το κτιριο) συνηθως βρισκεις ενα τροπο να αφαιρεσεις την αξια των 180τμ απο το κτιριο αναλογα με την περιπτωση αφου ηδη ειναι στην καθ αυτου αξια του οικοπεδου. προσοχη αλλη αξια μπορει να εχει το τμ στο οικοπεδο και αλλη στο κτιριο ελπιζω να μην σε μπερδεψα περισσοτερο
  10. Γιατι αφαιρεις τα 300 απο τα 1300 την στιγμη που το οικοπεδο σου ειναι 1250, εκτος εαν ετσι λεει η οδηγια που εχεις?κανονικα προσαρμοζεις την αξια του κτιριου αφου συμπεριλαμβανει την αξια του οικοπεδου Μηπως ξερει καποιος πως βρισκουμε την ευλογη ετησια μισθωτικη αποδοση κατοικιας η και γενικα χωρων ?
  11. ολα καλα αυτα που λετε: εαν εχεις προτυπο εντυπο εχει καλως ακολουθατο. απο κει και περα ερευνα πανω στην εμπορικη αξια , να εχεις υποψην και την αντικειμενικη της περιοχης μην ξεχναμε οτι εχουμε και τις τακτοποιησεις και αναλογως με το τι βλεπεις σχετικα με κτιριο και την περιοχη , οικοπεδο , γειτονες , θεα , μεσα κοινης ωφελειας...... και αναλογως εκτιμας .
  12. παρα πολυ ωραια ο υπουργοσ το σκεφτοταν μερεσ........? και τι θα γινει με τουσ πολιτικουσ μηχανικουσ τ.ε. ? οχι πειτε μου δεν φτανει που το κρατοσ τουσ περισσοτερουσ τουσ κανει τ.ε. μεσω δοαταπ ........ τωρα βαζει το κερασακι στην τουρτα αντε καλα χριστουγεννα θα περασουμε.....
  13. Σωστα και δεκτα ολα αυτα που λετε, μολις ομως γυρισα απο το δασαρχειο το οποιο προς μεγαλη μου εκπληξη χρησιμοποιει τους χαρτες απο το κτηματολογιο online και φυσικα μου ειπε να εκ λαβω ποια ως υποβαθρο τους χαρτες του κτηματολογιου.
  14. Καλημερα σας, θα μπορουσε καποιος να μου δωση μια λυση εαν μπορει φυσικα. Εχω ενα εξαρτημενο τοπογραφικο σε περιοχη οπου δεν υπαρχει κτηματολογιο. Οι συντεταγμενες ειναι οκ πανω στον ορθοφωτοχαρτη τον δικο μου και σε αυτους που χρησιμοποιουν και στο δασαρχειο και στην τεχνικη υπηρεσια του δημου , οταν ομως πηγα να το βαλω πανω στο κτηματολογιο για να δημιουργησω μια βεβαιωση νομιμοτητας ειχε αποκκλιση της ταξεως των 5-8 μετρων. Ρωτησα εναν τοπογραφο και μου ειπε να χρησιμοποιησω τις δικες μου συντεταγμενες απο την στιγμη που το συγκεκριμενο μερος δεν ειναι ακομα στο κτηματολογιο. Ειναι αυτη ομως η σωστη λυση?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.