Μετάβαση στο περιεχόμενο

kantivas

Members
  • Περιεχόμενα

    41
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    ΔΡΑΜΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.276 profile views

kantivas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

6

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ελαβα κωδικο επιβεβαιωσης, τον βαζω και μου ζηταει μια εγκυρη ημερομηνια ληξης,τον δοκιμασα και χωρις τις παυλες και παλι το ιδιο,δεν ξερω αν προχωρησε καποιος παρακατω.
  2. Να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε το ΤΕΕ για την αμέριστη συμπαράστασή του για μιά ακομα φορά! Και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά του michanikos που κρατάνε την σελίδα και μπορούμε και επικοινωνούμε.
  3. Από όσο θυμάμαι στο helpdesk οι κλήσεις καταγράφονται!! Αντε να δούμε αυτός που έδωσε την απάντηση αυτή αν όντως έτσι έγινε τελικά, εκεί θα χουμε τρελό πανηγύρι. Εννοώ τον υπάλληλο που απάντησε ότι πρόλαβαν και μπήκαν αιτήσεις.
  4. http://www.ert.gr/eidiseis/ellada/kinonia/ti-prepi-na-gnorizete-gia-tin-ypovoli-etiseon-sto-neo-exikonomo-kat-ikon-video/
  5. Στις 8 Μαρτίου ανοιγει το προγραμμα "σταλθηκε η αποφαση του υπουργειου προς την εφημερίδα της κυβερνήσεως" ηταν η ακριβής φραση του Γρυλάκη.
  6. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι οτι ο πατέρας μένει κάτω και ο γιος πάνω, μένει να το ξεκαθαρίσω πως ακριβώς το δηλώνουν και οι δυο στο Ε1, οπότε θα επανέλθω.
  7. Αυτά έχουν ήδη ελεγχθεί, παλιότερα το ισόγειο φαινόταν ως αποθήκη και εκδόθηκε οικοδομική άδεια αλλαγής χρήσης σε κατοικία, ο όροφος παραμένει ως έχει κατοικία επίσης.
  8. To ξεκαθαρίζει όμως παρακάτω φίλε pirsogianni στην ίδια παράγραφο..."Στο ανωτέρο πλαίσιο δεν μπορούν να υποβληθούν περισσότερες της μίας αίτησης για την ίδια πολυκατοικία"
  9. Αυτό ρωτάω Astrolave, από την στιγμή που βλέπω έναν ιδιοκτήτη και κανένα συμβόλαιο για ξεχωριστή ιδιοκτησία μπορώ να εντάξω και το ισόγειο αλλά και τον όροφο σε μία αίτηση;
  10. Γειά σας και από εμένα συνάδελφοι. Πολύ ενδιαφέρουσες ορισμένες απορίες και απόψεις, έχω κι εγώ μια που πιστεύω θα την έχετε συναντήσει αρκετοί από εσάς, κυρίως όσοι ασχολούνται με χωριά και μικρούς οικισμούς. Στον όρο "ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ" περιλαμβάνεται μια ιδιοκτησία με κύρια χρήση κατοικίας,σε περισσότερες ή μια στάθμες έτσι λέει ο ορισμός.Σ ε διόροφη μονοκατοικία λοιπόν όπου το ισόγειο έχει ξεχωριστή είσοδο και ο όροφος επίσης ξεχωριστή είσοδο με χρήση εξωτερικής σκάλας, θεωρείται μια ιδιοκτησία; O ιδιοκτήτης είναι ο ίδιος, δεν έχει προβεί σε καμία σύσταση καμίας ιδιοκτησίας, ούτε οριζόντιας ούτε κάθετης. Μπορεί σε μια άιτηση να υπαχθούν και οι δυό όροφοι; Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ή αν έχει κάποια παρόμοια περίπτωση ας γράψει τη γνώμη του!
  11. προσπαθω να βγαλω ακρη με την περιπτωση αλλα δυσκολευομαι αν ξερεις καποιος ας μου απαντησει. Σε εκτος σχεδιου αγροτεμαχιο καποιοι εχουν χτισει και καποιοι οχι. Απο αυτους που εχουν χτισει προχωρανε σε τακτοποιηση μερικοι οχι ολοι. Ποια ειναι η διαδικασια ακριβως οσον αφορα την συσταση αυτοτελων ιδιοκτησιων? αυτοι που δεν εχουν χτισει, διατηρουν το δικαιωμα τους ή οχι, μιας και ο συντελεστης δομησης εχει υπερκαλυφτει? ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.