Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Φωτεινη.Θ

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Πτολεμαιδα

Φωτεινη.Θ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση. Ηθελα να ξερω γενικα τι ισχυει αν και στην συγκεκριμενη περιπτωση προκειται για νομιμοποιηση αυθαιρετου.
  2. Θα ηθελα να μαθω αν μπορω να υπογραψω μελετη σε αλλο νομο απο αυτον που εχω την εδρα μου. Ειναι αληθεια οτι σε αυτη την περιπτωση οι αμοιβες ειναι αυξημενες? Και αν ναι γνωριζει καποιος να μου πει ποση ειναι η προσαυξηση? Αλλα και κατι ακομη... Θα μπορουσε ενας φιλος μου να μου παραχωρησει μερος της οικιας του για επαγγελματικη εδρα η θα πρεπει να ειναι η μονιμη κατοικια μου? Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Εdit" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, Manolis gon
  3. Καλησπερα. Θα ηθελα και εγω να ρωτησω κατι. Κτισμα 40 τ.μ χωρις αδεια σε αρτιο κ οικοδομησιμο αγροτεμαχιο, με παραβαση ομως στις πλαινες αποστασεις τι κανω? Παραβολο 500 και Ο.Α σε 3ετια? Ευχαριστω.
  4. Καλημερα. Ειμαι νεα μηχανικος και αυτο ειναι το πρωτο μου post για να ζητησω την βοηθεια σας. Σε περιπτωση αυθαιρετου χωρις οικοδομικη αδεια (κ συνεπως χωρις ρευμα ) , οταν γινει η νομιμοποιηση του, δινεται και το πρασινο φως για την ηλεκτροδοτηση του? Θα παρακαλουσα οποιος ξερει κατι παραπανω να βοηθησει γιατι απευθυνθηκα στην ΔΕΗ και δεν εχουν καμια ενημερωση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.