Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dimitris 96107

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Website
    http://mc96107.droppages.com

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Dimitris 96107's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Με 30 ct/KWh δεν είναι και μεγάλη επιτυχία: https://www.cleanenergywire.org/factsheets/what-german-households-pay-power
  2. από εδώ: http://www.e-forologia.gr/cms/viewContents.aspx?id=152571 9. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ Με τις μεταβατικές διατάξεις του άρθρου 14 του Κ.Φ.Α.Σ., όπως είχαν θεσπισθεί αρχικά προβλέπονταν ότι από 1/1/2014 θα παύσει να ισχύει το άρθρο 7 του Κώδικα αυτού για τις Αποδείξεις Λιανικών Συναλλαγών. Όμως, με το άρθρο 51 του Ν.4223/2013 τροποποιήθηκε η αρχική διάταξη και τέθηκε ότι το άρθρο 7 του Κ.Φ.Α.Σ. θα παραμείνει σε ισχύ για το 2014 και θα παύσει να ισχύει από 1/1/2015.
  3. Ακολουθεί μήνυμα που στείλαμε στο ΤΕΕ (και δεν έχουμε λάβει απάντηση ακόμα). Συγνώμη αν έχει ξανασυζητηθεί, ωστόσο εκτός από τη γνώμη σας θα ήθελα τεκμηριωμένη απάντηση (αν υπάρχει): Παρακαλώ, θα ήθελα την άποψή σας σχετικά με την ορθή εφαρμογή του ΚΕΝΑΚ σε περιπτώσεις έκδοσης ΠΕΑ ενιαίων κτιρίων που περιλαμβάνουν όμως δραστηριότητες που εξαιρούνται (βιοτεχνικές χρήσεις, αποθήκες, χώροι στάθμευσης κλπ). Συγκεκριμένα η ερώτηση είναι: Ποιο εμβαδόν εμφανίζεται στο ΠΕΑ ως συνολικό του κτιρίου (οπότε με αυτό υπολογίζεται και η σχετική αμοιβή του επιθεωρητή); Το συνολικό ή των μη εξαιρουμένων χρήσεων; Θα προτιμούσα η απάντησή σας να είναι μέσα από τα 3 παραδείγματα που σας παραθέτω: παράδειγμα 1 Ενιαίο κτίριο σε λειτουργία που περιλαμβάνει: Υπόγειο: 800τμ (βιοτεχνικός χώρος - βαφείο αυτοκινήτων) Ισόγειο: 300τμ (βιοτεχνικός χώρος - συνεργείο αυτοκινήτων), 500τμ (έκθεση αυτοκινήτων, γραφεία) Όροφος: 200τμ (αποθήκη ανταλλακτικών), 600τμ (έκθεση αυτοκινήτων, γραφεία) παράδειγμα 2 Ενιαίο κτίριο που δεν χρησιμοποιείται, με άδεια λειτουργίας ως βιοτεχνικό κτίριο και γραφεία, αλλά κατά την αυτοψία βρέθηκαν άδειοι χώροι χωρίς καμία ένδειξη προηγούμενης βιοτεχνικής χρήσης. Το κτίριο περιλαμβάνει: Υπόγειο: 600τμ (parking αυτοκινήτων ή πιθανόν αποθήκη) Ισόγειο: 500τμ (κενός κλιματιζόμενος χώρος απροσδιόριστης χρήσης), 100τμ (γραφεία) Πατάρι: 500τμ (κενός απροσδιόριστης χρήσης) Όροφος: 200τμ (γραφεία) παράδειγμα 3 Ενιαίο κτίριο που δεν χρησιμοποιείται, αναφερόμενο ως βιοτεχνικό κτίριο και γραφεία, που περιλαμβάνει: Ισόγειο: 700τμ (κενός χώρος απροσδιόριστης χρήσης, πιθανόν γραφεία και χώροι εκθέσεων) Α όροφος: 300τμ (χώρος σαφώς βιοτεχνικής χρήσης με μηχανήματα παραγωγής), 400τμ κενός χώρος αναφερόμενος στα σχέδια ως αποθήκη Β όροφος: 700τμ (κενός χώρος αναφερόμενος στα σχέδια ως αποθήκη)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.