Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

sboukasdk

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

sboukasdk's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Kαλημερα σε ολους μπορει καποιος συναδελφος να βοηθησει στο εξης: τι δικαιολογητικα και διαδικασια απαιτειται για ιδωτικη γεωτρηση σε αρτιο/οικοδομησιμο οικοπεδο στη Μυκονο, 'η που μπορει κανεις να τα βρει? ευχαριστω προκαταβολικα
  2. Η αλλαγη χρησης δεν εχει ακομα γινει ουτε στην πραξη. Αν ξεχασουμε για λιγο το 4014 υπαρχει αλλος τροπος να αλλαξει χρηση το κτιριο σε κατοικια?
  3. Συναδελφοι καλημερα! στοιχεια ακινητου: εμβαδον οικοπεδου 644τμ εμβαδον υπαρχοντος κτιριου 1100τμ οροφοι υπαρχοντος :2 το κτιριο αυτο εχει ανεγερθει με οικοδομικη αδεια το 1974 και εχει βιομηχανικη χρηση. Στην περιοχη σημερα ο σ.δ=0.8 και η καλυψη ειναι 60% με ποιο τροπο μπορει να γινει αλλαγη χρησης του συνολου του κτιριου σε κατοικια?( η χρηση κατοικιας προφανως επιτρεπεται..) 1. με οικοδομικη αδεια αλλαγης χρησης? (αλλα τι γινεται με τα τμ που υπερβαινουν τους ορους?) 2. με 4014 ? 3. καποιος αλλος τροπος? καθε αποψη δεκτη ευχαριστω για το χρονο σας!
  4. Καλησπερα σε ολους παρακαλω οποιον συναδελφο γνωριζει να απαντησει στο εξης ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Ν.4014/11 ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ (ΚΑΤΟΙΚΙΑ) ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΄Β ΖΩΝΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ? ευχαριστω πολυ προκαταβολικα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.