Μετάβαση στο περιεχόμενο

dzografi

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

dzografi's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι καλησπέρα, Θα ήθελα τη γνώμη σας σε ένα θέμα που αντιμετώπισα πρόσφατα. Κατά τη διάρκεια μιας αποτύπωσης χρειάστηκε να εξαρτηθούμε από δύο τριγωνομετρικά τα οποία φτάνοντας στο πεδίο συνειδητοποιήσαμε ότι δεν είχαν ορατότητα μεταξύ τους. Για το λόγο αυτό, ιδρύσαμε μια στάση σε σημείο όπου ήταν ορατά και τα δύο καταγράφοντας την οριζόντια γωνία μεταξύ των σκοπεύσεων καθώς και τις αποστάσεις από την εν λόγω στάση προς τα δυο τριγωνομετρικά. Εν συνεχεία, με επίλυση του τριγώνου, προσδιορίσαμε τις συν/νες της στάσης. Θέλω όμως να ρωτήσω το εξής: Καθότι η γεωμετρία του σχηματιζόμενου τριγώνου δεν ήταν η καλύτερη δυνατή (Γωνίες της τάξης των 9,16 και 175 βαθμών με πλευρές της τάξης των 1000,2000 και 3000 μέτρων) πόσο αξιόπιστες είναι οι συν/νες που υπολογίσαμε;
  2. Ναι, γιατί ούτε ο ίδιος το είχε... Μεγάλη ιστορία αλλά εν πάσει περιπτώσει, το πρόγραμμα το βρήκα και τελικά συνειδητοποίησα πως είχε πρόβλημα το καλώδιο και γι' αυτό μάλλον δεν μπόρεσα να κατεβάσω ούτε με το πρόγραμμα της Trimble. Βρήκα άλλο καλώδιο και όλα καλά.
  3. Καλησπέρα Συνάδελφοι, Έκανα μια δουλειά με όργανο που δανείστηκα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βρώ πουθενά το πρόγραμμα της Nikon για να μεταφέρω τα δεδομένα στον υπολογιστή μου. Δοκίμασα το πρόγραμμα Data Transfer της Trimble αλλά δεν τα κατάφερα. Θα εκτιμούσα πολύ την βοήθειά σας. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.