Μετάβαση στο περιεχόμενο

Lust

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Lust's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το είχα υπολογίσει κάποια στιγμή και δεν υπάρχει υπόλοιπο συντελεστή δόμησης. Σε αυτήν την περίπτωση τί συμβαίνει...? Θα πρέπει να αφαιρέσουμε τα κουφώματα. Επίσης, αν η παρανομία έχει γίνει από προηγούμενους ιδιοκτήτες - καθώς εμείς μπήκαμε στο σπίτι μόλις πριν από μερικούς μήνες - μήπως απαλλασόμαστε από οτιδήποτε (αν και εκτιμώ ότι η απάντηση είναι μάλλον όχι )
  2. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας... Η άδεια της οικοδομής είναι του 82, αν και το σπίτι πρέπει να τελείωσε γύρω στο '85 - αν έχει κάποια σχέση. Όσο για την αντικειμενική αξία του ακινήτου είναι στα €2,400.
  3. Καλημέρα σε όλους... Ήθελα να ζητήσω μια συμβουλή σχετικά με ένα πρόβλημα που μας έχει προκύψει. Έχουμε αγοράσει ένα διόροφο σπίτι (25ετίας) - μέσα σε μια πολυκατατοικία - σε επικλεινές οικόπεδο. Μπαίνοντας από την είσοδο κατεβαίνεις έναν προς έναν τους ορόφους. Ο τελευταίος εκ των οποίων είναι ισόγειος από την άλλη πλευρά του οικοπέδου και στα σχέδια περιγράφεται ως Pilotis. Στα συμβόλαιά μας φαίνεται ότι το διαμέρισμα μας έχει αποκλειστική χρήση του 1/3 της πυλωτής. Όταν αγοράσαμε το σπίτι η πυλωτή μας είχε κλειστεί περιμετρικά με αλουμινένια κουφώματα και συνδέεται εσωτερικά με σκάλα με το υπόλοιπο διαμέρισμα, επιπλέον έχει υδραυλική εγκατάσταση και ένα μικρό wc - είναι σαν ένα μεγάλο Playroom δηλαδή. (Τα υπόλοιπα 2/3 της πυλωτής ανήκουν σε άλλα διαμερίσματα της πολυκατοικίας και τα οποία έχουν κλειστεί με παρόμοιο τρόπο). Καθώς απειλούμαι συνεχώς για καταγγελία από έναν γείτονα ήθελα να ρωτήσω αν είναι καταρχήν παράνομο αυτό που έχουμε κάνει και αν ναι πιο θα είναι το κόστος νομιμοποίησης της. Επιπλέον κάποιος μου είπε ότι αν με καταγγείλουν θα πρέπει να πληρώνω συνεχώς κόστος συντήρησης, ενώ αν το δηλώσω πληρώνω μια φορά ένα πρόστιμο και τελείωσε....Ισχύει αυτό??? Η πυλωτή που μας ανστιστοιχεί είναι 100τ.μ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.