Μετάβαση στο περιεχόμενο

katsabrias

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

katsabrias's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σε όλους.. μία ερώτηση.. Εγώ είμαι Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε. και έχω κωδικό ΤΕΕ άρα ο νόμος μου δίνει το δικαίωμα της δήλωσης αυθαιρέτων. ως εδώ καλά... Εγώ μπορώ να υπογράψω το εξαρτημένο τοπογραφικό και να βάλω συμμετέχοντα μηχανικό Πολιτικό Μηχανικό Τ.Ε..???
  2. είναι αδέρφια τσακωμένα.. Ο δικός μου πληρώνει διατήρηση για αυτό που θέλει να νομιμοποιήσει. Ο άλλος αδερφός πληρώνει διατήρηση για το δικό του και δεν θέλει να κάνει τίποτα. Αλλά στην ουσία είναι εξ' αδιαιρετου. Αν μπορεί είναι το θέμα...
  3. Παιδιά καλημέρα μία διευκρίνηση : Εχω σε μία ιδοκτησία δύο αυθαίρετα κτίσματα και ο ιδιοκτήτης θέλει να νομιμοποιήσει μόνο το ένα. μην με ρωτάτε γιατί... Μπορεί..? και το στο τοπογραφικό τι γράφω για το άλλο , απλά το δείχνω και λέω μέσα αυθαίρετη κατασκευή..?
  4. να ρωτήσω κάτι ? εάν έχουμε νομιμοποιηση επι Τρίτση θεωρείται οτι έχουμε άδεια..?? και επίσης άν έχουμε ένα υπόγειο 60 τ.μ σαν άλλη κατοικία σε εντός σχεδίου με οικοδομική άδεια το παράβολο είναι 1000 ευρώ..??
  5. Καλή αρχή και μία ερώτηση ρε παιδιά Η στεγασμένη βεράντα με ελενίτ ή κεραμύδια υπολογίζεται στου βοηθητικούς χώρους..?
  6. Καλημέρα συνάδελφοι Κάποιες απορίες και όποιος μπορεί να βοηθήσει : Είμαι Τοπογράφος Τ.Ε. , μπορώ να υπογράψω εξαρτημένο Τοπογραφικό? Κατόψεις ? κλπ.? Εάν στο πεδίο του προγράμματος που έβγαλε το ΤΕΕ για προσθήκη και άλλου Μηχανικού εάν βάλω έναν πολιτικό Μηχανικό έτσι ώστε να προσκομίσω δικά του Διαγράμματα Κάλυψης, δηλώσεις αντοχής και ότι άλλο δεν μπορώ να υπογράψω εγώ, πρέπει να τον ανακατέψω και στις αμοιβές..? δηλαδή μπορώ να καταθέσω εγώ φορολογικά με σχέδια και άλλου μηχανικού απο την στιγμή που έχω Αριθμό Μητρώου ΤΕΕ και κωδικούς πρόσβασης. Και κάτι ακόμα.. Με τις Αμοιβές κανένα νέο..?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.