Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

npetrak77

Members
  • Περιεχόμενα

    26
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

npetrak77's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συμπλήρωσε την καρτέλα Στοιχεία Συνιδιοκτητών. Ακόμα κι αν δεν έχεις συνιδιοκτήτες, καταχώρησε τον ιδιοκτήτη και κάνε αποθήκευση. Εκτός απροόπτου στο περνάει. Είναι μικρό glitch του πληροφοριακού... Ε ρε τι ξαναζώ...
  2. Η διαδικασία πλέον έχει καταστεί διαβλητή. Δεν ξέρω με ποιον τρόπο έχουν καταχωρίσει οι συνάδελφοι αιτήσεις (ή και υποβάλλει οριστικά), αλλά η κατάσταση αυτή ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! Πρέπει να καταλάβουν εκεί στο ΥΠΕΝ ότι δεν είμαστε πιόνια σε κανένα παιχνίδι!
  3. Συνάδελφοι, αυτή τη στιγμή εγώ είμαι σε συνεχές loop...συνέχεια απαιτείται το Α.Φ.Μ. για τη συνέχεια...άσκοπο...τα παρατάω προς το παρόν...ένας λιγότερος...
  4. Μεχρι και πριν 5 λεπτα ολα κανονικα, υπεβαλα οριστικα ΠΕΑ. Ενα μου εμεινε, ελπιζω να το προλαβω!
  5. Στις Πολεοδομίες (ακόμα) Πολυγύρου και Θέρμης μου μνημόνευσαν το Άρθρο 8 του νόμου 4030/2011, που μιλάει για μητρώο μελετητών του ΥΠΕΚΑ. Γνωρίζετε τι γίνεται με αυτό;
  6. Για την ακρίβεια, πιστώνονται μετά το κλείσιμο των συναλλαγών, σταδιακά πιθανόν σε όλους τους λογαριασμούς που δέχτηκαν κατάθεση εκείνη την ημέρα. Αυτή είναι η μία εκδοχή. Η άλλη είναι ότι πιστώνονται κάποια στιγμή μετά τις 9 το βράδυ της ίδιας μέρας (τουλάχιστον εμένα έτσι έγινε σε κάποιες καταθέσεις που έκανα πρόσφατα).
  7. Καλησπέρα σε όλους. Έχετε ακούσει μήπως αν το χαρτόσημο αυτό έχει καταργηθεί;
  8. Η τελευταία αποτύπωση έγινε το 2009, χρησιμοποιήθηκε για να γίνει το συμβόλαιο και έγινε ένα χρόνο μετά το κτηματολόγιο. Γι'αυτό θεώρησα ότι δε χρειάζεται άλλη!
  9. Βάσει συμβολαίου 762 τμ, βάσει κτηματολογίου 706 τμ. Νέα αποτύπωση δεν έχει γίνει. Απλά οι άνθρωποι χτυπιούνται γιατι για λίγα μέτρα έχασαν την αρτιότητα...ή μήπως όχι;
  10. Επομένως δεν μπορώ να προχωρήσω για έκδοση άδειας έτσι όπως είναι τα πράγματα. Η διόρθωση έχει να κάνει καθόλου με τον ιδιοκτήτη του όμορου τεμαχίου; Γιατί αν ναι, δυστυχώς χάσαμε!
  11. Αγαπητοί συνάδελφοι, διάβασα το θέμα και θα ήθελα να σας ρωτήσω για μια περίπτωση που μου έτυχε. Αγροτεμάχιο 762 τμ βάσει συμβολαίου, 706 τμ βάσει κτηματολογίου. Άρτιο και οικοδομήσιμο στην πρώτη περίπτωση, όχι στη δεύτερη. Η πολεοδομία λέει ότι χάνει την αρτιότητά του λόγω του κτηματολογίου και δεν εκδίδει οικοδομική άδεια. Τι ισχύει σε αυτήν την περίπτωση; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
  12. Σήμερα στην Πολεοδομία της Νομαρχίας στην Άρτα, μου παρουσίασαν μια εγκύκλιο, ερμηνευτική της 7/92 (θα την έχω αύριο στα χέρια μου, βλακεία μου που επιτόπου δεν την έβγαλα φωτοαντίγραφο), η οποία λέει ότι η βεβαίωση αυτή δεν πρέπει να δίνεται βάσει ενόρκων μαρτυριών, αλλά να προκύπτει βάσει στοιχείων του τοπικού συμβουλίου. Και σας ρωτώ, αφού δεν υπάρχουν τίτλοι και γενικά το τοπίο είναι "ομιχλώδες", τι στοιχεία μπορεί να έχει ο Δήμος ή η Κοινότητα; Δεν έχω εμπειρία, αλλά τρελλάθηκα σήμερα! Ήμουν στον έλεγχο φορολογικών και ξαφνικά δημιουργήθηκε αυτό το θέμα. Το πρόβλημα είναι ότι αν ο Δήμαρχος δε δώσει τέτοια βεβαίωση, τότε θα πρέπει (μου είπαν στην Πολεοδομία) να γίνει "δικαστική αναγνώριση του οικοπέδου". Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, θα το εκτιμούσα. Αύριο θα έχω και την εγκύκλιο στα χέρια μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά. edit: Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, βρήκα το εξής: http://www.chania.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=1448%3A-792&catid=258%3A2008-12-08-10-04-43&Itemid=489&lang=el που μάλλον είναι η ερμηνευτική οδηγία (και όχι εγκύκλιος) που επικαλείται και η Άρτα.
  13. Έχεις δίκιο σ'αυτό που λες. Έχω όμως μια δικλείδα ασφαλείας και γι'αυτό ανέλαβα. Εξάλλου έχω ήδη ζητήσει τα λεφτά μου προκαταβολικά και θα τα πάρω ήδη αύριο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.