Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

horche81

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

horche81's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα αγαπητέ, Εγώ γνωρίζω ακριβώς το σημείο ενός περιφραγμένου χώρου με χαμηλή μάντα που χρησιμοποιείται για πάρκινγκ και είναι σχεδόν ιδίων διαστάσεων με το οικόπεδο που έχω την άδεια οικοδομής και είναι ακριβώς στην γωνία των δρόμων που λέει η άδεια οικοδομής. (η οποία μου είπαν ότι δεν σημαίνει και κάτι, αυτό που μετράει είναι ο τίτλος-συμβόλαιο.) Όλα αυτά τα χρόνια το συγκεκριμένο οικόπεδο δεν φαίνεται πουθενά δεν δηλωνόταν ήταν ξεχασμένο και τώρα ασχολούμαστε, ούτε σε φορολογικές δηλώσεις. Το μόνο που έχουμε είναι το συμβόλαιο της περιοχής γενικά πριν γίνουν δρόμοι και αυτή την άδεια οικοδομής ενός σπιτιού που δεν έγινε ποτέ. Σύμφωνα με όλα αυτά δεν έχουμε πληρώσει στον δήμο τίποτα όλο αυτόν τον καιρό.(Προσπάθησα να μάθω από το κτηματολόγιο τα στοιχεία του μήπως είναι κάποιος που το δηλώνει και απαγορεύεται η παροχή στοιχείων για προσωπικά δεδομένα οπότε ούτε έτσι μπόρεσα να βγάλω μια άκρη.) Η άδεια οικοδομής είναι από το 71 20ετία και.. Η οικοδομική άδεια έχει τους δρόμους απλά με αυτό και μόνο δεν μπορώ να δείξω κάποια κυριότητα αν δεν βρω τρόπο να προσδιορίσω αυτή την θέση που λέει η άδεια να φαίνεται και στο συμβόλαιο.. πώς μπορώ να το κάνω αυτό. Ευχαριστώ πολύ,
  2. Καλησπέρα σε όλους, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με ένα οικόπεδο για το οποίο έχω άδεια οικοδομής από την πολεοδομία στο όνομα της μητέρας μου. (Η οποία οικοδομή δεν έγινε ποτέ τελικά λόγω θεμάτων υγείας.) Και συμβόλαιο παλιό πριν το 70, το οποίο γράφει στο περίπου χωρίς οδούς και δεν καταλαβαίνει κάποιος το ακριβές σημείο. Τώρα στο πιθανό σημείο υπάρχει ένα οικόπεδο περιφραγμένο! Έχει γίνει χρησικτησία; προλαβαίνω να κάνω κάτι, πως να αποδείξω την ιδιοκτησία αν μου ανήκει.(Όλα αυτά συμβαίνουν στον νομό Αττικής, περιοχή Αργυρούπολης.) Ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.