Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αθηνα Ελευθεριου-Νετρη

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Αθηνα Ελευθεριου-Νετρη

  1. Ο μηχανικος που το εχει αναλαβει , εξαρχης θεωρεισε οτι ειναι νομιμη η ξερολιθεια. Εμενα με ενδιαφερει να γνωριζω αν νομικα ειμαι καλυμενη και συγκεκριμενα ποιοι νομοι ειναι αυτη που αναγνωριζουν ή οχι την νομιμοτητα μου. Φαινονται οι σταθμες εδαφους αλλα ποια ειναι τα νομιμα ορια .Μεχρη τωρα οι νομοι που εχω βρει δεν καλυπτουν την δικη μου περιπτωση.π.χ. αδεια μικρης κλιμακας,
  2. Υπαρχει μια κατασκευη σε περιοχη εκτος οριων αιγιαλου , προκειται για κατακορυφο τοιχο αντιστηριξης φυσικων χωματων σε περιοχη επικλινες, κατασκευασμενος απο ξερολιθια, υψους απο την εξωτερικη πλευρα 2 μετρων αλλα απο την εσωτερικη πλευρα ειναι στο επιπεδο του εδαφους. Κτισμενη απο το 1970 με εγκριση απο δασαρχειο. Προσφατα εγινε καταγγελια και αναρωτιεμαι αν χρειαζεται ειδικη πολεοδομικη αδεια η οχι. Υπαρχει κτισμα εντος μεταγενεστερο της ξερολιθειας με πολεοδομικη αδεια αλλα ο μηχανικος που την εβγαλε δεν ενταξε το τοιχιο.Τελικα χρειαζεται οικοδομικη αδεια ή οχι? μπορειται να με παραπευψετε σε νομους σχετικους με το θεμα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.