Μετάβαση στο περιεχόμενο

Sir Alexander

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Sir Alexander's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Επειδη ρωτησα τον λογιστη της εταιρειας, μου ειπε οτι κανουν κανονικα την προσληψη μου. Είναι υποχρεωμένοι να μου κολλανε ένσημα ΙΚΑ αλλα επειδη εχω σαν ασφαλιστικο φορεα το ΤΣΜΕΔΕ, απλα μου ειναι αχρηστα. Επιπλεον δεν εχω κρατησεις λόγω ΙΚΑ αφού είμαι ήδη πλήρως ασφαλισμένος.
  2. ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου. και εγω ετσι νομιζω οτι γινεται απλα ηθελα επιβεβαιωση απο καποιον που να γνωριζει και οχι απλα να πιστευει οπως εγω.οχι τιποτα αλλο αλλα μπας και βγει κανα χαρτζιλικι δηλαδη να εχουμε να περναμε..
  3. Καλησπέρα. Είμαι άνεργος και ασφαλισμένος στο ΤΣΜΕΔΕ. απο μια part time εργασια (Promotion) για να με προσλαβουν πρεπει να μου κολλανε ενσημα ΙΚΑ προφανως. Γίνεται αυτο; Ελπιζω σε μια γρηγορη απάντηση καθώς ειναι επείγον. Ευχαριστώ.
  4. Θα ήθελα να μου πείτε την αποψή σας για τα total stations TOPCON GPT-3005LN http://www.treeshop.gr/index.php?target=products&product_id=30069 και TOPCON "GOWIN" TKS-202 http://www.treeshop.gr/index.php?target=products&product_id=30240 το πρώτο κάνει και μετρήσεις χωρίς πρίσμα το δεύτερο όχι.. επίσης θα με ευχαριστούσε να μάθω και την άποψη σας για το παρακατω GPS. S60 (souths60b) http://www.geoshop.gr/product.php?open=83
  5. Καλησπέρα σας. Μιας και είμαι καινούριος μηχανικός θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια total stations επειδη προκειται να αγορασω συντομα. Τι θα μου προτείνατε; Μην είναι υπερβολικα ακριβό μιας και οπως ειπα ειμαι νεος οποτε δεν ειναι οτι πιο ευκολο να δωσω ενα πολυ μεγαλο ποσο. Ευχαριστω εκ των προτέρων.
  6. Καλησπέρα. Επειδή είμαι νέος στο επάγγελμα και χρειάζομαι κάποια βοήθεια, θα ήθελα να δω ένα-δύο παραδείγματα συμπληρωμένης τεχνικής έκθεσης μηχανικού για τακτοποίηση αυθαιρέτου (π.χ. υπόγειο ή η/χ). Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα είμαι υπόχρεος. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.