Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

mkaripidou

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by mkaripidou

  1. Καλημέρα, εγώ έχω μια περίπτωση οπου η οικ. άδεια ειναι του 1997 και γραφεί στην αδεία κατάστημα. 11/11/12 πήρε άδεια πο το υγειονομικό για ιατρείο χρειάζεται να γίνει αλλαγή χρήσης στην πολεοδομία από κατάστημα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και μετά ενημέρωση στη διεύθυνση υγείας? οι καταγγελίες από τρίτους δεν σταματάνε για αυτό το νέο ιατρείο.
  2. μπορείς σε παρακαλώ να μου διευκρινήσεις ακριβώς που να πάω γιατί μπερδεύτηκα? ευχαριστώ
  3. Γεια σας, πρόκειται να εκδόσω οικοδομική άδεια, η οποία θα είναι και πρώτη κατοικία μου και εγω θα είμαι ο μηχανικός του έργου. δικαιούμαι κάποια μείωση ως πρώτη κατοικία και μηχανικός?
  4. Σε υφιστάμενη οικοδομή με οικοδομική άδεια του 1994 με ισόγειο κατάντημα το οποίο θα γίνει φαρμακείο, μπορεί να δώσει τη Β.Χ.Κ.Χ. μηχανικός? ο πελάτης μου ρώτησε στο υγειονομικό και του απάντησαν ότι θέλουν Β.Χ.Κ.Χ. από την πολεοδομία.
  5. Καλημέρα, άκουσα ότι σε κάποια κατάστημα Κ.Υ.Ε. δεν μπορεί να δώσει ο μηχανικός τη βεβαίωση Χ.Κ.Χ. και στην περίπτωση αυτή τη ν παίρνουμε από την πολεοδομία. γνωρίζει κάποιος κατι?
  6. Συνάδελφοι καλησπέρα!Ήθελα να μάθω πόσα σκαλοπάτια επιτρέπονται σε φαρμακείο για να πάρουμε την άδεια από το υγειονομικό?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.