Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ΤΑΚΗΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΤΑΚΗΣ

  1. Παιδιά όντως στα δικαστήρια παίρνουν από τις λίστες του ΤΕΕ δλδ διπλωματούχους μηχανικούς. Οι μηχανικοί ΤΕΙ συνεργάζονται με ασφαλιστικές εταιρείες κυρίως. Σε ένα τροχαίο τρέχεις εσύ δλδ. Υπάρχουν απ’ ότι ξέρω και σύλλογοι πραγ/νων (λίγοι όμως).
  2. μπορεί να έχει σκουριάσει η αντίσταση λόγω του νερού
  3. καθε καλο σε όλους υγεια αγαπη ομονια αδελφοσυνη φιλια
  4. Αυτοί που τα σπάνε και βρίζουν λιγουρεύονται τη δόξα ( της γενιάς του Πολυτεχνίου Το οποίο δεν ζεί γιατι η ίδια η γενιά του το σκότωσε το σκοτώσανε αυτοι οι ψευτοδημοκράτες και καταστρέψαν και την Ελλάδα και την γενιά μας. Αυτά τα αναρχοκουμουνια
  5. Παιδιά γειά σας. Τα επαγγελματικά δικαιώματα μετά την τριετία από την λήψη του πτυχίου αναβαθμίζονται. Σίγουρα ώς μηχανολογοι μηχανικοί Τ.Ε. έχουμε περιορισμό σε κάποια θέματα. Ο περιορισμός αυτός όμως είναι σχετικά μικρός σχετικά με αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Μπορούμε να καλύψουμε περί το 80% της αγοράς. Επίσεις μη ξεχναμε ότι με τα χρόνια που είμαστε στο επάγγελμα το πτυχίο μας αναβαθμίζεται. βλ. μεγάλο πτυχίο.
  6. Παιδιά πιστεύω πως η δεοντολογία είναι κατ'αρχάς είναι έμφυτη. Δεν παει να μας την διδάκουν στις σχολές, άμα δεν το έχεις μέσα σου τη λαμογιά θα την κάνεις.
  7. Αγαπητέ καλά κάνεις και ψάχνεις γιατι πρέπει να βρει κάτι καλό και όχι μούφα που δυστιχώς στην Αγγλια υπάρχουν πολλές (μούφες) . Εγω θα σου πρότεινα το εξής: 1)Γιατί δεν κάνεις ένα μεταπτυχιακό αφού τώρα πια όλοι πρέπει να κανουμε και 2) Γιατί δεν ψαχνεις σε καμιά άλλη ευρωπαική χώρα που μπορεί να βρείς κάτι καλύτερο και πιο φθηνό και στην αγγλική γλώσσα;(άν θες βοήθεια πες μου) να σου κάνω και μια ερώτηση; οι πτυχιούχοι Τεί πώς εισάγωνται στην ασπαιτε; αξίζει τον κόπο; ευχαριστώ
  8. Αγαπητοί συνάδελφοι:Από τη σχολή θυμάμαι όταν οι καθηγητές μας έδιναν διάφορα εργαλεία για να εκτελέσουμε κάποια δουλεία(στα εργαστήρια) πολλοί συμφοιτητές μου τα κοίταζαν νομίζοντας ότι είναι όργανα καθοδίγησης του μυαλού, άλλοι εξωγίηνες παγίδες, άλλοι είχαν κάποια ιδέα και άλλοι έλεγαν με στόμφο στους καθηγητές/ή: Ρε δάσκαλε τι ασχολούμαστε με αυτά εμείς θα γίνουμε επιστήμονες δε θα τα χρειαστούμε αυτά, για να φανε ένα καλο κράξιμο από τους καθηγητές:Τι σόι μηχανολόγοι θα βγείτε αν δεν ξερετε τα βασικα!!!!! ε λοιπόν ένας μηχανολόγος πρέπει να σταθεί εκεί που θα τον καλέσουν (γραφείο ή όχι),χωρίς όμως να ξεχνά βασικές αρχές της επιστήμης την οποία σπούδασε.κανένας δεν είναι παντογνώστης αλλά και κανείς δεν μπορεί να πεί ότι <<εγώ ξέρω μόνο αυτο>>
  9. Φιλαράκι να αισθάνεσαι τυχερός που σε καλέσαν μερικούσ μήνες μετά. πολλοί κάνουν πραγμ. μετά από χρόνια αλλα τι να πεισ. άν θες βοήθεια σχετικά με έγγραφα πες γιατι στη σχολή κάνουμε πραγμ.
  10. Σάς ευχαριστώ για τισ μέχρι τώρα πληροφορίες σας. Ήδη έχω βρει σε ένα τεχνικό γραφείο αλλά λόγω του ότι δεν ήθελα να δείξω ενδεχομένως άσχημη εντύπωση δεν ρώτησα το μισθολογικό. Το θέμα είναι ότι σύμφωνα με το νόμο πρέπει να παίρνω το 80% του βασικού ασχέτως άν αυτός θα πέρνει τα μισά δηλ. πρέπει να μου τα δίνει. Απλά δεν ξέρω πόσος είναι αυτός(βασ.μισθ) Ο βασικός μισθ. είναι το ίδιο σαν να λέμε ο βασ. μισθ ανειδικευτου εργάτη; ευχαριστώ
  11. Γεια σε όλους ειναι η πρωτη φορα που δημοσιευω ενα θεμα-ερωτηση και ελπισω να μην τα κανω σαλατα (σχετικα με τους κανονες συμετοχης) Ειμαι φοιτητης μηχανολογιας απο τει και σε λιγες μερες ξεκιναω την πρακτικη μου. Υπαρχει ένα θεμα όμως για το οποιο θελω την βοηθεια σας. Σας παρακαλω πειτε μου αν ξερετε ποσο ειναι ο βασικος μισθος στον ιδιωτικο τομεα ψαχνω να το βρω και δεν μπορω. Ρωταω γιατι ο μισθος στη πρακτικη (απο τον οαεδ) ειναι το 80% του βασικου αλλα ποσο ειναι ο βασικος;;; χωρια αν ο εργοδοτης δινει παραπανω. Ξερετε μηπως ποσο ειναι; και εχει διαφορα όταν ο υπαλληλος ειναι έγγαμος απ΄΄οτι αγαμος; σας ευχαριστω πολυ με εκτίμηση Για την μετατροπή από κεφαλαία σε πεζά, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.