Μετάβαση στο περιεχόμενο

tzes

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tzes's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τελικά, έμαθα τα εξης: 1ον κακώς τοποθετήθηκε σε τέτοιο βάθος το φρεάτιο και να κάνω μια αίτηση για εκβάθυνση φρεατίου. 2ον οτι είναι υποχρέωση της ΔΕΥΑ να το κάνει και δεν επιβαρύνονται οι ιδιοκτήτες με την εκβάθυνση 3ον οτι δεν ήταν το μοναδικό σπιτι στη περιοχή με το συγκεκριμένο πρόβλημα και οτι πιθανόν να αναθέσουν εξαρχης εργολαβία για την συγκεκριμένη δουλειά 4ον οτι είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσει να γίνει η εκβαθυνση γιατί δε ξέρουν που ακριβώς βρίσκεται ο κεντρικός αγωγός του αποχετευτικού διότι δεν έχουνε ούτε σχέδια ούτε μελέτη παρόλο που μιλάμε για ένα έργο που έγινε πρόσφατα 2011 2012 δε θυμάμαι ακριβώς και που υποχρεώνονται οι ιδιοκτήτες να πληρώσουν 10ευρώ+φπα για τη σύνδεση ( ανταποδοτικο τελος και κουραφεξαλα) 5ον welcome to ελλαδισταν
  2. οκ σε ευχαριστω πολύ τσακ. αν το 1% δεν δημιουργει προβληματα λογικα θα μπορεσουμε ευκολα να το ξεκλεψουμε απο την εσωτερική εγκατάσταση. και κατι αλλο υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω σε οτι αφορα το μηχανοσιφωνο και τη δικλειδα ασφαλειας? Περα του να ειναι προσβασιμο εύκολα για να καθαριζεται κτλπ . Και μια τελευταια ερωτηση επειδη το φρεατιο το εξωτερικό το βγάλανε ακριβώς στην είσοδο του παρκινγκ τα 60 εκ βαθος ειναι αρκετα η θα δημιουργήσουν πρόβλημα στη σωλήνα της αποχέτευσης?
  3. Όχι,ως φρεάτιο προσαρμογής-πεζοδρομίου(φρεάτιο ελέγχου εξωτερικό) εννοώ το φρεάτιο που κατασκευάζει η ΔΕΥΑ εκτός του οικοπέδου της οικοδομής στο πεζοδρόμιο που είναι και το σημείο που συνδέεται η εσωτερική εγκατάσταση με την κεντρική αποχετευση. Επίσης να πω οτι θα χρειαστεί να περπατήσει περι τα 10 μετρα ο σωλήνας της αποχέτευσης + τα 2 φρεατια που θα πρεπει να γίνουν με τη δικλείδα ασφαλειας και το μηχανοσιφωνα εως ότου φτάσει στο εξωτερικό φρεάτιο της ΔΕΥΑ. Έχω μιλήσει ήδη με τον προιστάμενο στη ΔΕΥΑ για την αποχετευση ο οποίος αφού πρωτα μου είπε για αντλία, μετα μου είπε που είταν οι ενοικοι οταν κατασκευάζονταν το φρεάτιο στο πεζοδρομιο.Καποια στιγμή μάσησε κατι για 1.10 βαθος υποχρεωτικό και με παρεπεμψε στην τεχνική υπηρεσία χωρίς να θέλει να συζητησει κατι παρα περα. Οπότε πριν μιλήσω με την τεχνική υπηρεσία θέλω να ξέρω τις υποχρεώσεις τους.
  4. Καλησπέρα σας, Χρονια πολλά πρώτα απόλα και καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και τύχη. Θέλω να ρωτήσω αν η Δ.Ε.Υ.Α είναι υποχρεωμένη για ελάχιστο βάθος στην κατασκευή του φρεατίου προσαρμογής της αποχέτευσης-πεζοδρομίου.Διάβασα τον κανονισμό αλλά δεν είδα να αναφέρει κάτι γιαυτό το θέμα. Το πρόβλημά μου είναι οτι θέλω να κάνω τα χαρτιά και τις εργασίες υφιστάμενης οικοδομής για την σύνδεση με την κεντρική αποχέτευση που κατασκευάστηκε μετά την οικοδομή και το φρεάτιο προσαρμογής βρίσκεται στα 60 εκατοστά σχεδόν στην ίδια ευθεία με τις εσωτερικές σωληνώσεις της οικοδομής με αποτέλεσμα να μην έχω την απαιτούμενη κλίση για να φτάσω εώς το φρεάτιο προσαρμογής. Πριν ψάξω οποιαδήποτε άλλη λύση όπως αντλίες και πριν πάω στην Τεχνική Υπηρεσία της Δευα στα Ιωαννινα θα ήθελα τη γνώμη σας μιας και σαν νέος μηχανικός μπορεί να μην γνωρίζω ή να παραβλέπω κατι. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.