Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

EforEngineer

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

EforEngineer's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Οσον αφορά, μια περίπτωση μου οικοδομής με 6 διαμερίσματα, όπου στο υπόγειο υπήρχαν 4 χώροι με 4,14τμ μέτρα έκαστος χώροι όπου είχαν δευσμευτεί με αποκλειστική χρήση κοινόκτητοι (?), χώροι garage όπου τα 5 μέτρα δεσμευόντουσαν ότι θα έχει την χρήση μόνο ένας ιδιοκτήτης και οτι, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ (παρά κοινόχρηστο χώρο (αρχικά) garage όπου μετατράπηκαν Οταν κτιστήκαν τοίχοι σε αποθήκες σήμερα πρέπει να δηλώσω αυτές τις αποθήκες (?πρέπει, δεν αποτελουν αυθαιρεσία πρέπει?) πως,,,ζητήται συναίνεση και των υπολοίπων συνιδιοκτητών - γνωρίζω πως αν ήταν δώμα δεν... είναι υπόγεια όμως! (Ζητήται συναίνεση?)
  2. Εχει υποβάλει κανείς εκτός του κ. Δεληγκάρη, χειρόγραφα πράξη υπολογισμού προστίμου σε πολεοδομία?
  3. Εχεις δίκιο κ. Δεληγκάρη και που υπομονή τώρα, θα έμαθες επίσης ότι προβάλαν τον νόμο στο ΣΤΕΕ.... http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=29411
  4. Μάλιστα, για να μπαίνουμε στο θέμα λοιπόν πάλι. Θέλω να υποβάλω και δεν μπορώ, αν υπολογίσω μια μετατροπή ενός χώρου απο βοηθητική χρήση πάλι σε βοηθητική, 5 περίπου μέτρα, 5,5 , υπολογίζω με το χέρι το πρόστιμο περίπου 1500€ με το σύστημα του ΜποντελοΤΕΕ,ΥΠΕΚΑ 3000. Τι κάνω?
  5. Το ξέρω Μανώλη και Ευχαριστώ αν και έκανα τη λαλακία να το υπολογίσω με το ηλεκτρονικό σύστημα του ΤΕΕ οπότε κράτησε μέσα τα στοιχεία μου και τώρα...είναι ακριβό το πρόστιμο διότι το υπολόγισα με ψηλή τιμή ζώνης θα το δοκιμάσω και οπως λες μπας και?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.