Μετάβαση στο περιεχόμενο

polar231

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.104 profile views

polar231's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας..Σας έχω στείλει ένα e-mail..

  2. Συνλαδελφοι καλησπέρα.Μπορεί κάποιος να μου στείκει τον ΑΤΗΕ για τα Η/Μ με ενα πμ? αδυνατω να βρω κατι στα downloads. Ισως και να μην υπαρχει πια..
  3. Αγαπητε iliekater το θεματακι το ειχαν τα win7 μαλλον...για καποιο λογο αρνουνταν το extract στο φακελο Program files/pixis. Στην απελπισια τα εκανα extract σε τυχαιο φακελο, copy paste στο Program files/pixis κι ολα κομπλε!!!! Παιζει κανονικα!!! Σ ευχαριστω για το χρονο σου!!!
  4. Αγαπητέ iliekater, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ενώ χρησιμοποιούσα απροβλημάτιστα το πρόγραμμά σου σε Vista, μετά από φορμάτ και μετάβαση σε win7 το μεν πρόγραμμα εγκαθίσταται και λειτουργεί, τα 2 έξτρα πακέτα όμως, παρότι η αποσυμπίεση παρουσιάζεται επιτυχής, τα pdf αρχεία δεν ανοίγουν και εμφανίζεται μήνυμα ότι το αρχείο δεν υπάρχει. Έχεις αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα ώστε να έχεις πρόχειρη κάποια λύση; Σ' ευχαριστώ και καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου!!!
  5. Είναι αλήθεια τόσο παλαιό; Μα με τί προδιαγραφές ασφαλείας πάμε ρε παιδί μου...Μου θύμισες πριν 2 χρόνια περίπου που είχε θέμα στις ειδήσεις για κάτι ξεχασμένους νόμους, μεταξύ αυτών και οι κανονισμοί μονομαχίας!!!!!!!!!! Τελος πάντων θα προσπαθήσω να βρω αυτά-στον ιστότοπο του εθνικού τυπογραφείου παρεπιπτόντως δεν υπάρχουν τόσο παλιά κείμενα-και αναμένω μήπως βρεις και κάτι άλλο στα αρχεία σου.Σ ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
  6. Καλησπέρα συνάδελφοι. Αναζητώ τον κανονισμό που αναφέρει ποιες θα πρέπει να είναι οι ελάχιστες αποστάσεις των καλωδίων της ΔΕΗ από οικοδομές και άλλα κτίσματα εν γένει. Έχω καταλήξει ότι αυτές αναφέρονται στον Κ.Ε.Σ.Υ.Γ.Η.Ε (Κανονισμός Εξωτερικών Σταθμών Υποσταθμών & Γραμμών Ηλεκτρικής Ενέργειας) τον οποίο αδυνατώ να βρω στο διαδικτυο. Υπάρχει βέβαια η οδηγία 38 (οδηγίες διανομής) της ΔΕΗ αλλά είναι ελλειπής. Γνωρίζει κάποιος από την παρέα μας ποιες θα πρέπει να είναι οι ορθές αποστάσεις ή ακόμα καλύτερα, έχει κάποιος εύκαιρο τον κανονισμό αυτό; Υ.Γ.: Ένα ευχαριστώ στον lefterism για την παροχή της οδηγίας 38.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.