Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Orestis78

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

Orestis78's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. δηλαδή LEO για να καταλάβω γίνεται 1 δήλωση ανα ιδιοκτησία και αν έχει και άλλες αυθαιρεσίες στην ίδια δήλωση? Στη δική μου περίπτωση, που η σύσταση συμφωνεί με την υπάρχουσα κατάσταση αλλά όχι με τα σχέδια της ΟΑ,, έχω "συγχώνευση" 3 διαμερισμάτων σε 2 και μόνο ο ένας ιδιοκτήτης ενδιαφέρεται να το τακτοποιήσει.... Σε παρακαλώ αν μπορείς διευκρύνησέ το! ευχαριστώ
  2. Δηλαδή συνάδελφοι αν έχουμε και π.χ. κλείσιμο εξώστη στον τελευταίο όροφο σε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις, πως ενσωματώνουμε την υπέρβαση ύψους;
  3. καταρχήν πρέπει να έχει κατασκευαστεί πριν την δημοσίευση του ν.4014, δηλ. πριν τον Ιούλιο του '11. Δες αν υπάρχουν αεροφωτογραφίες ή και κάποιο έστω και ιδιωτικό έγγραφο. Αν όχι τότε μου είπαν στο ΤΕΕ ότι προχωράς μόνο με τη δήλωση του ιδιοκτήτη, χωρίς συντελεστή παλαιότητας. Να ξέρεις ότι κανείς δεν έχει απαντήσει με βεβαιότητα σε αυτό το ζήτημα.
  4. Σιγά - σιγά θα μας αναγκάσουν να γίνουμε και συμβολαιογράφοι! πάνω στο θέμα της ιδιοκτησίας: έχω δύο ακίνητα με μία Α.Ο. (το 2ο προσθήκη στο 1ο),σε οικόπεδο με σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας που όμως τα κτίσματα δεν έχουν χωριστεί με συμβόλαια κλπ!!!! Οι ιδιοκτήτες είναι 2. Θα κάνω μία αίτηση για όλες τις αυθαιρεσίες αφού έχω μία κοινή Α.Ο., όμως θέλω να δηλώσω και τους 2 ιδιοκτήτες. Τί ποσοστά συνιδιοκτησίας θα δηλώσω στη φόρμα του ΤΕΕ? Αυτά του οικοπέδου ή 50-50?!Μήπως σε αυτή περίπτωση πρέπει να γίνει πρώτα σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας για τα ακίνητα και μετά να προχωρήσουν σε τακτοποίηση?
  5. Από όσο γνωρίζω τον κρατάς και αν σου ζητηθεί τον καταθέτεις.
  6. Συνάδελφοι καλησπέρα! έχω μια περίπτωση προσθήκης που έχει βγει άδεια για τμήμα της λόγω έλλειψης περίσσειας συντελεστή. Το οικόπεδο μετά την άδεια χωρίστηκε σε 2 ιδιοκτησίες! πως υπολογίζω τις υπερβάσεις?! με σ.δ. για το νέο, μικρότερο οικόπεδο ή για το ενιαίο της άδειας?! ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!
  7. Καλησπέρα! Έχω κι εγώ μία παρόμοια περίπτωση με κλείσιμο μισής βεράντας με πρόχειρη αλουμινοκατασκευή και ελενίτ 9.5τ.μ., και όσον αφορά το παραπάνω για τα 2000 ευρώ ισχύει αυτό που λέει ο connieiossif. Όμως θέλω να ρωτήσω τα εξής: α. μπορώ να πάω με αναλυτικό; β. αν πάω με τετραγωνάκια έχω μόνο υπέρβαση συντελεστή δόμησης και ύψους, χωρίς αλλαγή χρήσης; ευχαριστώ προκαταβολικά!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.