Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

nikmot

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by nikmot

  1. φίλε alej πιστεύεις πραγματικά σε αυτό το κωλοχανίο που λεγεται ελλαda θα συμβεί αυτό;
  2. Δυστυχώς ακόμα και λίγο πριν την δύση του καπιταλισμού και ενώς συστήματος που έτσι όπως φαίνεται θα "καταρρεύσει" με όλες τις συνέπειες που θα προκύψουν .. εμείς σαν Ομόεθνοι είμαστε έτοιμοι για άλλη μια φορά να φαγωθούμε μεταξύ μας! Ξεκινώντας πάντα από τα πολιτικά παιχνίδια της εξουσίας (εδώ ο κόσμος καίγεται και η γριά χτενίζεται).. εώς μέχρι και αυτή την μαμημένη συζήτηση για το ποιός έχει επαγγελματικά δικαιώματα και ποιος δεν έχει.. Ενώ δεν βλέπεται πως το 2012 αναμένεται μια μεγάλη στρατιά ΑΝΕΡΓΩΝ! και ίσως να γίνουμε "δούλοι" πολυεθνικών ή μπορεί και άλλων κρατών τα επόμενα χρόνια! ας μην μακρυγορώ ... η αλήθεια είναι ότι μέχρι και μια τεχνική σχολή να έχεις τελειώσει θα έπρεπε να υπάρχουν τα ανάλογα επαγγ. δικαιώματα, πόσο μάλλον να τελειώνεις μια σχολή πανεπιστημίου !! και σίγουρα τα ΤΕΙ ήτε το θέλουν κάποιοι ήτε όχι έχουν καταταχτεί στην ανώτατη εκπαίδευση με τα ανάλογα προγράμματα σπουδών! (δεν μας χαριστικε η κατάταξη). Όμως δυστυχώς ζούμε σε αυτή την χώρα που πάντα είχε τη νοοτροπία να τρώει τα παιδιά της ! Αν είχαμε πάει στην Ρουμανία ή στην Βουλγαρία θα είμασταν Μηχανικοί με όλα τα προσόντα ενώ στα ΤΕΙ όχι! και τι κάνει τους Πολιτικούς να έχουν το δικαίωμα να υπογράφουν τα πάντα? το πρόγραμμα σπουδών ? ή ότι έκατσαν ένα χρόνο παραπάνω στο ΕΜΠ? Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαστε μια χώρα τόσο αναχρονιστική που ενώ είμαστε στο 2012 όπου έχουν γίνει απίστευτες επιστημονικές αλλαγές οι σχολές στα πολυτεχνεία διατηρούν επαγγελματικά δικαίωματα του 1930!!! .
  3. Εννοείται μισθωτός!!! Έχεις ήρεμο το κεφάλι σου από πολλές σκοτούρες !
  4. "JTB" είσαι πρώτος! Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνω! αλλα΄για ποιό κράτος μιλάς? δεν νομίζω πως αυτοί όι άνθρωποι ζουν εδώ! εδώ η αγορά έχει στεγνώσει , πολλοί είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και θέλουν να πάρουν και άλλα μέτρα!!! αχχααχαχ και τέλος στο θέμα μας είναι δυνατόν ότι σχολή και να είναι αυτή από οποιαδήποτε βαθμίδα εκπαίδευσης που να μην έχει όποια και να είναι αυτά επαγγελματικά δικαιώματα επι 27 χρόνια???? ναι είναι δυνατόν ΕΔΩ!
  5. Κάθεστε και αναλώνεστε για το πόσα δικαιωμάτα θα έπρεπε να έχει ο καθένας ανεξάρτητα με ποιά σχολή έχει τελειώσει.. ερωτώ ... μήπως μας ρίχνουν κάτι από ψηλά και έχουμε πέσει σε λίθαργο όλοι μας? σε λίγο δεν θα υπαρχει δουλειά ούτε στους φούρνους και εσείς ειδικά "μεγάλοι" ΕΜΠ, ΑΠΘ, ΑΓΡΟΝΟΜΟΙ κλπ ασχολήστε με εμάς του ΤΕΙ? Αντί όλοι ενωμένοι να σηκώσουμε τον κόλο μας και να σπάσουμε τα κεφάλια αυτών που μας κατάντησαν έτσι! και που θα πάει ακόμα... κανείς δεν ξέρει. έλεος ποια!
  6. Μακριά από ΤΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ . Καλυτερα ΙΕΚ κομμωτικης η σχεδιαστρια παρα ΤΕΙ . Θα σου βγάλουν την ψυχή στην. Σχολή με τους κομπλεξικους καθηγητές λέγοντας σου ότι είσαι μηχανικός κλπ κλπ. Και όταν ορκιστεις και βγεις. Έξω να δουλεψεις θα καταλάβεις ότι σπουδαζες τσάμπα αφού δεν θα σε αναγνωρίζει το ελληνικό κράτος. Και Φυσικά η καλύτερη λύση είναι το ΕΜΠ
  7. δυστυχώς είναι ανησυχιτικά τα πράγματα, και αν ανατρέξουμε στην ιστορία πριν τους παγκόσμιους πολέμους κάπως έτσι ήταν.. έφτασαν τον κόσμο στην εξαθλίωση και τον έστειλαν με χαμόγελο στον πόλεμο. ας κάνουμε υπομονή και βλέπουμε..
  8. και εγώ παιδιά το πήρα σε 4 μέρες !! Μπράβο στην εταιρεία πολύ καλή δουλειά!
  9. ¨τον κόσμο αυτόν εγώ θα τον αλλάξω, τις επανάστασης την φλόγα εγώ θα την ανάψω, ¨Ασε να κοιμηθώ και όταν ξυπνήσω να μου θυμήσεις τον αγώνα να αρχίσω"! αυτό είμαστε εμείς οι Έλληνες.. λόγια .. φιλοσοφίες και δεν κάνουμε τίποτα.
  10. είμαστε μια χώρα που φαγωνόμαστε μεταξύ μας , όπως σε όλες τις περιπτώσεις βλέπε, κομματισμούς, αθλητικά, επαγγελματικά, ανέκαθεν γίνεται. και το μόνο σίγουρο είναι ότι έτσι δεν πάμε μπροστά!! αφήστε τα ΑΤΕΙ να ζήσουν!!!!!
  11. και εγώ χωρίς γονείς μηχανικούς... θεωρώ πως αυτό το φόρουμ ίσως είναι από τα καλύτερα και πιο ουσιαστικά από όσα έχω δει μέχρι σήμερα. συγχαρητήρια στους πρωτοργάτες του!
  12. με όλα αυτά και άλλα τόσα που συμβαινουν στην Ελληνική πραγματικότηττα, δεν είναι τυχαίο ότι οι Ευρωπαίοι γελάνε μαζί μας!! έλεος ..
  13. Συγχαρητήρια και από εμένα σε όλους όσους συμμετέχουν στην περίφημη ιδέα τις ενεργοποιήσεις μας, με κάποιες συναντήσεις. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παρευρεθώ και εγώ , όμως ευελπιστώ πως στην επόμενη συγκέντρωση θα τα καταφέρω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.