Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikoskarag

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

nikoskarag's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. @faethon 11 , συνάδελφε έπιασες το νόημα της ερώτησης μου 100%! Απλά δεν κατάλαβα πως θα κάνεις την τροποποίηση της δικής σου αμοιβής χωρίς να πειράξεις την συμφωνηθείσα όπως αναφέρεις?? . α) Να φανταστώ για πχ οτι στο αρχικο ιδιωτικό συμφωνητικο η αμοιβή σου ήταν Χ. Ο ηλεκτρολόγος κανει ιδιωτικό συμφωνητικό για Ψ. Αρα συνολική αμοιβή Χ+Ψ και απλα τα χρήματα για τον ηλεκτρολόγο θα του τα δώσεις εσυ? β) Στην τροποποιηση του συμφωνητικου έβαλες προφανώς νέα ημερομηνία? 2013? ή έκανες επέκταση (σαν προσθετη πράξη) του συμφωνητικου? Γιατι σε διαφορετική περίπτωση μήπως προκύψουν φορολογικά ζητήματα...
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι . Έχω ένα κατάστημα που απαιτείται να προσθέσω Η/Μ συνάδελφο να κάνει την τεχνική έκθεση. Στην Α φάση δεν τον είχα δηλώσει.. Το ιδιωτικό συμφωνητικό που έχω με τον πελάτη - συμφωνήσει το ποσό αμοιβής , είναι του 2012 χωρίς αναφορά στον Η/Μ. Τι διαδικασία χρειάζεται ώστε να δηλωθεί και ο Η/Μ συνάδελφος. (δεν αναφέρομαι στο πρόγραμμα δηλώσεων του ΤΕΕ) Θα πρέπει να κάνω τροποποίηση του ιδιωτικού συμφωνητικού? (επιτρέπεται?? και με τι αμοιβή ?? Μπορώ να μειώσω την δική μου αμοιβή?) .Ή απλά πρέπει να κάνει ξεχωριστό ιδιωτικό συμφωνητικό με τον πελάτη μου? Θα πρέπει και αυτός να δηλώσει την αμοιβή του στο ΤΕΕ?
  3. Καλημερα. Πληρωσε εχτες ο πελατης μου το προστιμο των 500€ (παραβολο) και σημερα δε φαινεται περασμενο στο συστημα.. Εχει τυχει σε καποιον αλλο αυτο το φαινομενο?
  4. Καλημερα συναδελφοι. Το ρημαδο ΦΕΚ για την παλαιοτητα (και την υπευθυνη δηλωση απο τους μηχανικους) ποτε περιμενουν να το δημοσιευσουν? Στις 28 Φλεβάρη που θεωρητικά εκπνέει η προθεσμία?
  5. το προστιμο δε θα βγει στο ονομα που το τακτοποιει σε περιπτωση συνιδιοκτησιας? Αλλαζει μετα κατι σχετικα με τα ποσοστα ιδιοκτησιας που εχουν στο οικοπεδο αν ο ενας τακτοποισησει (προφανως για δικος του οφελος) με την συναινεση των αλλων δικαιουχων?.. Αν υπαρχει υπολοιπο δομησης- καλυψης τι γινετε?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.