Μετάβαση στο περιεχόμενο

enpiel

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

enpiel's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συναδελφε Static, ο ορισμος της εμμεσης στηριξης οπως την εχεις δωσει ειναι λαθος. Θα δεις και στο 3DV πως οι δοκοι 4.1 και 4.2 στηριζονται σε λοιπους κομβους (8 και 7 αντιστοιχα) οι οποιοι ομως δεν συνδεονται με τις καθετες δοκους 1.1 και 3.1. Στο 3DV λογικα θα δεις πως οι δοκοι 4.1 και 4.2 παραμορφωνονται ως προβολοι στηριζομενοι στην κολωνα Κ5 και τα ακρα αυτων βυθιζονται υπο τα μονιμα φορτια χωρις να ¨ακολουθουν¨ οι δοκοι 1.1 και 3.1. Προφανως λοιπον το προγραμμα δεν εμφανιζει αποτελεσματα στις δοκους 4.1 και 4.2 αφου ως προβολοι δεν αναπτυσσουν ενταση κατα την εφαρμογη των οριζοντιων φορτιων της pushover. Δοκιμασε να ¨σπασεις¨ τις δοκους 1.1 και 3.1 και μετα να σχεδιασεις την δοκο 4, στηριζομενη πλεον σε ακραιους κομβους που ανηκουν και σε αλλη δοκο. Με συναδελφικους χαιρετισμους.
  2. Συνάδελφοι χαιρετώ και εγώ. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να εφαρμοστεί ο συντελεστής μειωμένης κατοικίας για έκδοση οικοδομικής άδειας για "Τουριστική επιπλωμένη κατοικία" με συνολική δομούμενη επιφάνεια<120τ.μ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  3. Συνάδελφοι, Εδώ και μερικές μέρες, στα πλαίσια του ετήσιου συμβολαίου συντήρησης του Instant μου απέστειλε η εταιρεία την νέα έκδοση (5.4). Το module του ελέγχου μελών έχει αλλάξει ριζικά και προς τιμήν της εταιρείας έχει γίνει μια φιλότιμη προσπάθεια ώστε να γίνει πιο user friendly. Ωστόσο, στην προσπάθεια μου να δουλέψω σε έναν απλό φορέα και να ελέγξω τα μέλη του κατά των ec3 διαπίστωσα με πόση προχειρότητα η εταιρεία προέβη στην κυκλοφορία του εν λόγω προγράμματος χωρίς να ελέγξει την σταθερότητα του, τουλάχιστον στα windows xp. Πρώτη φορά δουλεύω πρόγραμμα που να "κρασαρει" τόσες φορές σε σημείο που να καταντάει ανέκδοτο. Είναι φύση αδύνατο να δουλέψει κανείς υπό τις συνθήκες αυτές, και εάν τελικά τα καταφέρει θα φτάσει στα όρια του νευρικού κλονισμού! Ο επαγγελματισμός μιας εταιρείας καταξιωμένης στον χώρο του λογισμικού τίθεται υπό σοβαρή αμφισβήτηση όταν θέτει σε κυκλοφορία πρόγραμμα το οποίο προφανώς δεν δοκίμασε στοιχειωδώς. Σε κάθε δύο ή τρεις εντολές το πρόγραμμα σε "πετάει" έξω χάνοντας ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή κόμπιασες να κάνεις οδηγώντας σε τελικά να κάνεις όλους τους ελέγχους με το χέρι. Θα επιστήσω στην προσοχή σε όλες τις εταιρείες, ειδικά όταν απαιτούν να «τα σκας» καλά κάθε χρόνο. Με τα ποσά που λαμβάνουν είναι υποχρεωμένοι να σου παραδίδουν πιστοποιημένο πρόγραμμα και όχι όπως αποδεικνύεται μια έκδοση beta που ο κάθε χρήστης με τον ιδρώτα του θα επισημάνει όλα τα προβλήματα και θα τα μεταβιβάσει ως έτοιμη τροφή στην εν λόγω εταιρεία.
  4. Συνάδελφοι καλησπέρα, Κατά τη στατική μελέτη μιας κερκίδας σε δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου (όχι ιδιαίτερα μεγάλων διαστάσεων) όπου στο τμήμα κάτω απο αυτές θα στεγαστούν τα αποδυτήρια τι κατηγορία σπουδαιότητας, σύμφωνα με την παρ. 2.3.4 του ΕΑΚ, θα θεωρούσατε πως έχουμε (Σ2 ή Σ3)? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.