Μετάβαση στο περιεχόμενο

Aris Krimperis

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

932 profile views

Aris Krimperis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το πρόβλημα με το XAMPP, που αφορούσε την δημιουργία pass, σε Mac λύνεται τρέχοντας μια έντολη sudo /Applications/XAMPP/xamppfiles/xampp security Υπαρχει αναλυτικός οδηγός στις FAQ! Το πρόβλημα με την μη αποθήκευση των Θέσεων εργασίας υπαρχει ομως παλι ! Και γενικά η εμφάνιση του μηνύματος περι μη επικοινωνίας με την βάση δεδομένων ! Παντως για ακομη μια φορα θελω να συγχαρώ για την εξαιρετική δουλεια !
  2. Το πρόβλημα με το XAMPP, που αφορούσε την δημιουργία pass, σε Mac λύνεται τρέχοντας μια έντολη sudo /Applications/XAMPP/xamppfiles/xampp security Υπαρχει αναλυτικός οδηγός στις FAQ! Το πρόβλημα με την μη αποθήκευση των Θέσεων εργασίας υπαρχει ομως παλι ! Και γενικά η εμφάνιση του μηνύματος περι μη επικοινωνίας με την βάση δεδομένων ! Παντως για ακομη μια φορα θελω να συγχαρώ για την εξωτερική δουλεια !
  3. Το δοκίμασα, αλλα δεν μου εμφάνιζε την επιλογή "security " όπως λένε στις οδηγίες !
  4. Συνάδελφοι καλησπέρα Θα ηθελα και εγω να σας ευχαριστήσω για την δουλεια που έχετε κάνει, και ποιο συγκεκριμένα τον sw0rdf1sh που απ'οτι συμπεράνω ειναι ο κινητήριος μοχλός του προγράμματος . Θα ηθελα να κανω κάποιες ερωτήσεις ! Πρώτον, αν ποτέ θα ειναι και παλι διαθέσιμο το online προγράμμα; Υπαρχει καποια λύση για εγκατάσταση σε Mac ; Ενας τρόπους που δοκίμασα μέσω MAMP δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς έβγαζε μονο την οθόνη καλωσορίσματος ! Και τελευταίο, αφου το εγκατέστησα σε virtual machine, σε windows 7, κατα την διάρκεια της εισαγωγής δεδομένων στις θέσεις εργασίας , βγάζει το γνωστό σφάλμα περι μη επικοινωνίας με την database,ΑΛΛΑ δεν τα εμφανίζει! Ενώ στις άλλες λίστες, πχ αριθμός εργαζομένων ή υπευθύνων βγάζει το σφάλμα, αλλα τουλάχιστον τα αποθηκεύει!! Υπαρχει καποια εξήγηση; Ελπίζω να μην κούρασα Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.