Μετάβαση στο περιεχόμενο

blume

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by blume

  1. Τελικά συνάδελφοι, τι ισχύει σχετικά με τις παροχές υγείας, έχουμε μεταφερθεί στον εοπυυ? Έχει κανείς χρειαστεί γιατρό, φάρμακα αυτές τις μέρες γιατί είχε βγάλει μια ανακοίνωση το ΤΣΜΕΔΕ ότι ισχύει το παλιό καθεστώς, οπότε θα πρέπει να δέχονται αποδείξεις από γιατρούς κλπ Ευχαριστώ
  2. Την αναρρωτική άδεια την πληρώνεσαι από το ΙΚΑ. Πρέπει να βγάλεις βιβλιάριο στο ΙΚΑ για παροχές σε χρήμα. Όλα αυτά αφού όπως λες είσαι μισθωτός και σου γίνονται κρατήσεις προς το ΙΚΑ.
  3. Η απάντηση που πήρα από email που έστειλε στο ΤΣΜΕΔΕ γι' αυτό το θέμα: Σας ενημερώνουμε ότι όλες οι τράπεζες είναι συμβεβλημένες με το ταμείο για την κατάθεση νοσηλείων, επίσης το ταμείο πληρώνει την προμήθεια που παρακρατούν οι Τράπεζες ώστε να μην έχετε καμία επιβάρυνση. Για τυχόν απορίες επικοινωνήστε στο 210-3640111. Εγώ πάντως είχα ήδη ανοίξει λογαριασμό στην Αττικα και από αυτά που διαβάζω καλά έκανα.
  4. Είναι προφανές νομίζω. Το ΤΣΜΕΔΕ για όλες τις υπόλοιπες τράπεζες στέλνει έμβασμα και όχι κατάθεση σε λογαριασμό που θα ήταν χωρίς χρέωση. Αυτό το κάνει για να προμοτάρει με σκανδαλώδη τρόπο την ΑΤΤΙΚΑ. Τώρα στα τέτοια τους αν ο ασφαλισμένος θα ταλαιπωρηθεί αφού η ΑΤΤΙΚΑ έχει υποπολλαπλάσια καταστήματα από οτι οι άλλες τράπεζες, συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια. Για να αναφέρω ξανά το παράδειγμα του ΙΚΑ που ο ασφαλισμένος δίνει το ΙΒΑΝ από τράπεζα της επιλογής του και η πίστωση γίνεται στο λογαριασμό του χωρίς φυσικά καμιά προμήθεια.
  5. Δικαιούσαι κανονικά το επίδομα ανεργίας, είμαι ίδια περίπτωση. Βγάλε φωτοτυπίες τα δικαιολογητικά που θα καταθέσεις γιατί θα στις ζητήσουν στον ΟΑΕΔ. Όπως καταλβαίνεις το επίδομα θα πηγαίνει σχεδόν όλο για τις εισφορές στο ΤΣΜΕΔΕ. Καλό κουράγιο σε όλους μας.
  6. Προσοχή για να μην ταλαιπωρείστε άδικα, στην Αγία Παρασκευή νούμερα δίνουν μέχρι τις 12:00. Πήγα σήμερα στις 12:05 και είχαν κλειδωθεί μέσα. Ο σεκιουριτάς με έστειλε για την άλλη μέρα. Έχουμε συνηθίσει το...βολόδερμα.
  7. Εγώ ρώτησα σε Eurobank και μου απάντησαν ότι δεν συνεργάζονται με το ΤΣΜΕΔΕ. Γνωρίζει κανείς πόση ειναι η πρμήθεια μεσω Εθνικής τράπεζας; Δεν είμαι διατεθειμένος να τους χαρίσω ούτε ένα Ευρώ. Για το ΙΚΑ που τόσα λέγονται φυσικά χρησιμοποιείς όποιον λογαριασμό θέλεις χωρίς προμήθεια φυσικά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.