Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

thakris

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

thakris's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ερώτημα: Αν δεν υπάρχει σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας. Στο Ε1 δηλώνεται στο εμβαδόν που είναι η συγκεκριμένη ιδιοκτησία , αλλά στο Ε9 δηλώνεται ως 50% του όλου κτίσμα. Μπαίνει στο πρόγραμμα ?
  2. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕλΕΜ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9/5/2012 ΩΡΑ 18.00 ΣΤΟ ΤΕΕ ΜΕ ΘΕΜΑ ΕΥΡΩΚΩΔΙΚΑΣ 2 ΜΕ ΤΟΝ ΑΠ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΚΑΙ Ν. ΜΑΡΣΕΛΛΟ.
  3. ΕλΕΜ - Ti-Soft ΑΘΗΝΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 22-6-2011 ,ώρα 18.30-21.00 , ΤΕΕ Νίκης 4, 1ος όροφος Ενημερωτικό σεμινάριο από την εταιρία Ti-Soft με θέμα: Ολοκληρωμένη μελέτη Ενεργειακής Απόδοσης Διόροφης Οικοδομής Πιο αναλυτικά θα παρουσιαστεί - Δομικά στοιχεία κελύφους (με ιδιαίτερη προσοχή στα κουφώματα) - Παράμετροι θερμικής ζώνης, συστήματα - Γεωμετρικό μοντέλο κτηρίου- Οι τρείς βασικές συνθήκες του ΚΕΝΑΚ και έλεγχος τους.- Τεύχη υπολογισμού- Τεύχος Σκαριφημάτων. Στους συμμετέχοντες μηχανικούς θα μοιραστεί Έντυπο Υλικό και θα γίνει κλήρωση ενός EpaCAD certificate Δήλωση Συμμετοχής: [email protected] , Φαξ. 2104082157 (Πλήρη στοιχεία)
  4. ΑΘΗΝΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 25-5-2011, Ώρα 18.30, Κτίριο ΤΕΕ Νίκης 4 , 1ος όροφος Πράσινο σε στέγες και δώματα -Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική (GREEN ROOF SYSTEM) ΚΕΝΑΚ. Η ανατομία της φωτοκάλυψης, Προιόντα και εφαρμογές. 1) Τριάντη Ευφροσύνη, Δρ. Αρχιτέκτων Μηχ/κός, Περιβαλλοντολόγος, Γραφείο ενεργειακής διαχείρισης Ε.Μ.Π. 2) Τόλης Ευθυμιάδης, Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος 3) Ματσουκάς Θεόφιλος, Γεωπόνος- MSc Αρχιτέκτων Τοπίου, Diadem green roof systems 4) Καριανάκης Κων/νος, κατασκευαστής πράσινων στεγών, Δ/ντής εταιρείας GreenRoof Την συζήτηση συντονίζει ο Δίπλας Χρίστος, Αρχιτέκτων Μηχ/κός. Δήλωση Συμμετοχής: [email protected] , Φαξ. 2104082157 (Πλήρη στοιχεία)
  5. Συνάδελφοι, γίνεται μια ενδιαφέρουσα δωρεάν ενημέρωση για τον ΚΕνΑΚ στο ΤΕΕ από την ΕλΕΜ. την Τετάρτη 18-5-2011, Κτίριο ΤΕΕ στην Αθήνα Νίκης 4 , 1ος όροφος 19.00-21.00 - Μελέτη ΚΕνΑΚ από το «Α ως το Ω» 21.00-22.00 - Εξωτερική Θερμομόνωση ΔΩΡΕΑΝ Δήλωση Συμμετοχής: [email protected] , Φαξ. 2104082157 (Πλήρη στοιχεία) Απαγορεύονται τα κεφαλαία στις δημοσιεύσεις και τους τίτλους. Συμπλήρωσε το επάγγελμα και την ειδικότητά σου στο προφίλ σου. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής. Ευχαριστώ, petsagouris
  6. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΤΕΕ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ :[email protected]
  7. Και από ότι είδα, συνάδελφοι, είναι και δωρεάν. Παρακαλώ αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας!!! ilias
  8. Έφταιξα συνάδελφοι το νέο μου site: *********** Είναι καλοδεχούμενες οι γνώμες σας. Aπαγορεύονται οι διαφημίσεις.
  9. Δεν υπάρχει κάποια αντλία. Υπάρχει υψομετρική διαφορά και βγαίνει το "καθαρό" νερό. Η λάσπη και τα έλαια επικάθονται στο διαχωριστή
  10. Ξέρει κανείς για το διαχειριστικό σχέδιο αποβλήτων για τα πλυντήρια αυτοκινήτων?
  11. Ξέρει κανένας τίποτα για βορβοροσυλλέκτες Πλυντηρίου-Λιπαντηρίου; Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  12. Έχω κάνει μόνωση σε δώμα με μονωτικό 5αρι αφρομπετόν και ασφαλτόπανο με ψηφίδα, τι μπορώ να βάλω από πάνω στο ασφαλτόπανο για να το προστατέψω -χωρίς να είναι ιδιαίτερα βαρύ για να μην υπάρχει καταπόνηση; Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.