Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Τσαλίκογλου Γεώργιος

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Όπου υπάρχει δουλειά
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Τσαλίκογλου Γεώργιος's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τerry, υπάρχει χρονικό περιθώριο 24ώρες αν όλα είναι εντάξει και 2 εργάσιμες ημέρες αν υπάρχουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με την άδεια Ergon ήδη έχουμε ορίσει νέα ημερομηνία από την προηγούμενη εβδομάδα και είναι αύριο, το έντυπο κοινοποίησης από την ΕΥΕΔ αναφέρει ότι αλλαγή ημερομηνίας μπορεί να γίνει και να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος το αργότερο σε 5 εργάσιμες ημέρες από την προτεινόμενη ημερομηνία. Το θέμα είναι αν μπορούμε να ορίσουμε νέα ημερομηνία (δλδ 3η φορά)
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι, Θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος τι γίνεται σε περίπτωση που ο αρχικός έλεγχος οικοδομής από Ε.Δ. δεν πραγματοποιηθεί την 2η ημερομηνία ορισμού του ελέγχου (η 1η ημερομηνία κατόπιν συννενώησης με τον επιβλέποντα μετατέθηκε κατά μια εβδομάδα, λόγω κακών καιρικών συνθηκών-βροχοπτώσεων) χωρίς υπαιτιότητα του Ε.Δ. αλλά και πάλι λόγω βροπτώσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επιβλέπων μηχανικός έκανε αίτηση στην οικεία Υ.ΔΟΜ. του έργου για ετοιμότητα χωρίς να έχουν ξεκινήσει οι εργασίες με την σκέψη ότι ο καιρός θα είναι καλός και θα αρχίσει άμεσα τις εκσκαφές !!!! Ως ΕΔ ποιες θα πρέπει να είναι οι ενέργειές μου? 1) Να έρθω σε επικοινωνία με τον επιβλέπων μηχανικό για να μάθω αν τελικά είναι έτοιμος για τον έλεγχο (δεν πιστεύω γιατί δεν άλλαξε και πολύ ο καιρός) 2) Σε περίπτωση που δεν είναι έτοιμος θα πρέπει να πάω στο έργο και να ενημερώσω την ΕΥΕΔ και την οικεία ΥΔΟΜ ότι δεν ξεκίνησαν οι εργασίες λόγω καιρού (δεν θα πρέπει να αμοιφθώ για τον χρόνο μου και την μετακίνηση???) 3) Μήπως αποσυρθεί το αίτημα από τον επιβλέποντα μηχανικό και χάσω τον έλεγχο (μέχρι τώρα μόνο 2 !!!!!) και σε τέτοιους δύσκολους καιρούς δεν πρέπει να χάνεται τίποτα. 4) Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια διευκρύνιση για αυτές τις περιπτώσεις?
  3. Συνάδελφοι τα ΜΜΕ ξεκίνησαν ήδη ένα μπούσουλα http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4662774 ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρουμε να το ακολουθήσουμε όλοι μας.... Τα σχόλιά σας
  4. Καλημέρα, έψαξα στο forum για να βρώ τον νόμο 1512/85 (εξαίρεση από κατεδάφιση) αυθαιρέτων, αλλά δεν βρήκα κάτι. Θα μπορούσε κάποιος συνάδελφος να τον ανεβάσει? Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.